K&W!!! Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Witam mam taki problem! Chciał bym sie dowiedziec czy to jest prawda ze na moim dysku znika miejsce??? Mam dysk jw. i chyba straciłem miejsce ok 6gb zdejmujęc partycję pod Xp która wcześniej robiona była pod DOSem. Na początku nie zwróciłem uwagi ile ma czysty dysskbez partycji(dysk jest nowy) Pomocy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Juz byl temat odnosnie Barracud i znikajacego miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ten dysk bez partycjonowania ma dokladnie 76315 MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Moze masz wiruska:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ojej, troszke strasznie, doslownie 1h temu reed zamknal identyczny temacik... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...