w-u-j-e-k Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Mam okazje kupić Tagana 480 i mam pytanko odnośnie niego: Czy da rade on "udźwignąć" procka dwurdzeniowego i karte pokroju 7800 GT ?/ Bo mam zamiar sobie coś takiego kupić :D w bliżej nieokreślonej przyszłości :-P Da rade ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 A czemu miałby nie dać. Nie popadaj w paranoję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 He he samego procka i grafę to pociągnie bez problemu :-D resztę też powinien uciągnąć ale podaj konfig peły bo może zamierzasz dać 4 dyski ze dwie nagrywarki jakieś neony itp :-) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 pociągnie, właśnie od tego jest Tagan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 1 dysk 1 nagrywarka dvd , karta dzwiekowa creative sound blaster 4 , w przyszłości jakieś neonki ze 2 i to wszystko raczej :D A jak podkręce dość "ten" zestaw to Tagan wciąż bedzie dawał rade ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 będzie bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...