tabius Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Mam problem kupilem router d link Di514 a mam modem od neti SpeedTouch330 on jest zakonczony złaczem usb ja potrzebowal bym Rj-45 (takia wtyczka jaka jest do netu) czy sa przejsciowki usb rj-45 czy jak to inaczej połaczyc ? prosze o szybka odpowiedz niewiedzialem gdzie to umiescic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Hmmm... Chciał bym Ci pomuc ale nie mogłem nigdzie znaleść tego modelu ani na stronie producenta. Może zły model podałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duss Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 ten d link to zapewne zwykly router...... musisz miec zew. modem adsl ( dsl 504t - on sie wdzwania do internetu) za nim dopiero zstawiasz swojego di i sie cieszysz internetem..... niema czegos takiego jak przejscie z usb na rj45...na pewno nie do teg co ty potrzebujesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie ma bata nie podzielisz tym co masz łącza bo jest ci potrzebny modem adsl z zakończeniem rj-45 a co mi wiadomo to netia nie ma takich neo tez już nie kiedyś dawała takie a to w takim razie albo wymiana routerka na taki z zintegrowanym modemem adsl albo dokupić modem innej firmy np. http://www.dlink.pl/?go=gNTyP9CgrdFOIC4ASt...tygfbHlkF7iVYl/ wybierz odpowiedni dla ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Idź do sklepu i wymień routerek na model ze zintegrowanym modemem adsl. Nie ma innej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 znalazlem cos takiego MINT USB 2.0 na RJ45 ETHER. ale czy i jak to dziala nie wiem :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 znalazlem cos takiego MINT USB 2.0 na RJ45 ETHER.Lepiej wymienić router na model z wbudowanym modemem adsl niż sprawdzać takie wynalazki... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Lepiej wymienić router na model z wbudowanym modemem adsl niż sprawdzać takie wynalazki... ;)... tymbardziej że wynalazek pochodzi z firmy Mint :lol2: :lol2: :lol2: Też bym sie bał eksperymentować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 faktycznie firma i ten " wynalazek" za dobrze nie wygladaja :P ale dla informacji zapodalem ze cos jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 wystarczy dokupic modem dsl-300t/dsl-302t :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...