Sector19 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Czy byłby ktos chetny na cellfasty? Jutro jade do OBI i jezeli bedą mieli to moge kupic. Jesli ktos jest zainteresowany to piszcie. Nie gwarantuje ze będą mieli, ale jezeli mają to kupie. Tylko prosze ... niech chetni sie zgłoszą na 100% pewni ze je chcą ... nie chciałbym takiej sytuacji ze kupie a potem sie komuś odwidzi, że jednak nei chce. Chyba zrozumiałe :) 5 Metrow dla Mnie POPROSZE !! Juz raz pisalem ze bylbym chetny...Dogadamy sie na PW pozniej teraz ide spac !!! bo jutro Pierwszy Kolos w nowym semestrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Czy byłby ktos chetny na cellfasty? Jutro jade do OBI i jezeli bedą mieli to moge kupic. Jesli ktos jest zainteresowany to piszcie. Nie gwarantuje ze będą mieli, ale jezeli mają to kupie. Tylko prosze ... niech chetni sie zgłoszą na 100% pewni ze je chcą ... nie chciałbym takiej sytuacji ze kupie a potem sie komuś odwidzi, że jednak nei chce. Chyba zrozumiałe :) Ja BARDZO chcialbym 2,5m 8/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Witam panów, w OBI mają cellfasty wiec sie na nich nie zawiodłem, niestety Martinii troche za poznio napisałes ... sorry ale to był taki spontaniczny kursik, tak wiec nastepnym razem :( Chyba ze sie uzbiera wieksza ilosc chetnych to wtedy moge załatwic wiecej. Co do ceny to w tym wypadku bym musiał pomyslec bo jest to troche daleko ode mnie i chciałbym zeby mi sie chociaz za benzyne zwróciło. Dzisiaj to byłem zupełnie bezinteresownie. Kupiłem 10 metrów węża 10/12 - z tego 5m dla Sectora i 5 metrów 8/10 dla usera ma1y. Załoze moze nowy temat to sie zbierze wieksza liczba chetnych, bo kursowanie po pare metrów to mi sie zupełnie nie opłaca :) Tak że Martinii jeszcze nic straconego. Pozdro Edytowane 1 Marca 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Dalszy ciąg w tym temacie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=188088 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ja u siebie mam mam godmara milejewo - waz do beznzyny i oleju fi 8 / 1.5 mm (zlaczka 8/10) i waz jest idealny do wc'ta :) lamie sie wtedy jak sie go naprawde mocno zegnie ... kupilem w motoryzacyjnym 1.20zl/m :) na 99% jest to -->> ten <<-- waz :) polecam go Witam Dziś byłem u siebie w mieście i przechodziłem koło motoryzacyjnego no i kupiłem 4 metry takiego węża. Na wężu jest naspisane: GODMAR MILEJEWO WĄŻ DO BENZYNY I OLEJU o 8/1.5 mm. Potwierdzam, że wąż fajnie się zgina i nie łamie. Zobacze jak się będzie spisywał w wc. Jak je złoże, ale to za jakiś czas dopiero. Aha cena u mnie w sklepie 2zeta za metr, a u producenta 1.11zł za metr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...