Gość rafifeo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 mam w biosie fast i normal. na normal w everescie pokazuje mi na v-link : taktowanie - 387 mhz przepustowosc - 387 mb/sek na fast w v-link: takt. - 533 mhz przep. - 533 mb/sek za co odpowiada ten v-link?? jak lepiej ustawic?? po testach nie ma przyrostu w 3dmarkach ani starat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 szyna pamieci miedzy mostkami Pn i Pd -chipset VIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) to lepsze jakie ustawienie?? czy sie nie przegrzeje na szybszym?? odpowie mi ktos?? :-| Edytowane 23 Lutego 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 pomoze ktos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zostaw na fast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...