ja_adamek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam! Mam zamiar kupic nowego kompa wiec zaczalem lazic po forach zeby znalezc najbardziel optymalny stosunek wydajnosc/cena. Jak na razie kupilem mobo, teraz czas na reszte. Mam mniej wiecej w glowie co chce kupic wiec powiedzcie mi czy to dobry wybor. 1. Procesor: Po przeczytaniu kilka watkow na forum wydaje mi sie ze Venice 3000 to najlepsze rozwiazanie. Mam zamiar pobawic sie troche w o/c wiec chyba powinienem wziac bulk i dokupic chlodzenie prawda? Jesli tak to jakie polecacie w dosc umiarkowanej cenie. 2. Pamiec: Chyba 1gb bo na wiecej mnie nie stac, jednak nie mam pojecia co jest lepsze - 1x1024 czy 2x512. Tak do 400zl 3. Grafika: Moze ten x800? Widzialem jego testy i wypada calkiem niezle, poza tym slyszalem ze mozna go niezle podrecic. A tak poza tym to co byscie jeszcze dorzucili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 1.może być 2.teraz lepiej 1gb w jednej kosci a druga dokupisz kiedys tam tak bedzie lepiej,kup jakies patrioty np te http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24089 3.może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_adamek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 a czy oplaca sie kupic DDR GEIL 1 GB 400MHz CL3 8-4-4 za 342zl ? podobno bardzo dobre sa te pamieci. a co do grafy to chyba kupie ta modowana http://www.arche.home.pl/sklep/product_inf...oducts_id/11225 i jakie chlodzenie powinienem kupic na procka bo w tym temacie to zupelnie zielony jestem x.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 a co do grafy to chyba kupie ta modowana http://www.arche.home.pl/sklep/product_inf...oducts_id/11225 Nie polecam, ponieważ jest na r430, więc o O/C można zapomnieć, zwykły x800GTO po porządnym O/C ma lepsze osiągi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_adamek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nie polecam, ponieważ jest na r430, więc o O/C można zapomnieć, zwykły x800GTO po porządnym O/C ma lepsze osiągi. moze jakas propozycja konkretna? tylko zeby nie bylo powyzej 700zl bo i tak juz dawno budzet przekroczylem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Tu masz GTO, które powinno być na r480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_adamek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 dzieki za link, nawet niska cena w porownaniu do innych sklepow. szkoda ze nie maja tego towaru teraz... moze wiesz gdzie indziej moge ja dostac w tej cenie? i czy jest jakas roznica miedzy modelem 11067-04-10 a 11067-04-20 oprocz tych 82gr? :-? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...