MZiobro Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 wszyscy pisza jak podkrecic podniesc itp...a nikt tu nie pyta jak ustawic przejsciowke MS6905 pod tulipana 1000??szukalem juz na google i lipa..nic nie ma....ma ktos wiedze na ten temat jak poustawiac zworki???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ja mam w ten sposob: J2 - otwarte J3 - zamkniete 1+2 i 3+4 J1 - zamkniete J4 - zamkniete 1+2 od JV0 do JV4 - zamkniete 1+2 (ta grupa zworek odpowiada za napiecie procesora, przezemnie opisane ustewienie jest ustawieniem AUTO - jezeli Twoja plyta nie obsluguje napiecia 1,5V, to bedziesz musial ustawic na zworkach - opis ustawien znajdziesz w manualu na stronie MSI) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siomski Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 A może ktoś posiada opis co sie poszczególnymi jumperami przełącza?? Pomżcie mi ludzie bo nie moge kompa odpalić tak namieszałem. Ratunku!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 siomski, czytałeś w ogóle chociaż ten wątek? (...) opis ustawien znajdziesz w manualu na stronie MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...