Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

cipek-arek napisał(a):

Obudowa - kwestia gustu. Mi sie osobicie ten design nie podoba. Na wykonanie tych Tt niektorzy narzekali.

Zasilka - za ta kase dzis mozna kupic wiele ciekawsze zasilacze. Po pierwsze moc tego chiefa nie rozni sie za bardzo od mocy modelu 360W - wiec po co przeplacac. Ogolnie jakis fortron (szukaj w temacie jaki) jesli ma byc tanio, a jesli drozej to tagany albo topowery P5 w tej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cipek-arek napisał(a):

no to jaki proponujes do 200zł

http://allegro.pl/item88218823_tagan_480_u01.html

walcz :wink: Ja dokladni taki zasilacz kupilem za 230zl wlasnie na allegro - a to jeden z najmocniejszych modeli.

A z nowych kup teraz to mozna maksymalnie trafic 380tke w okolicach 200zl (ale to juz okazja). Oczywiscie pod wzgledem ciszy najlepiej seria U01.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aerial napisał(a):

http://allegro.pl/item88218823_tagan_480_u01.html

walcz :wink: Ja dokladni taki zasilacz kupilem za 230zl wlasnie na allegro - a to jeden z najmocniejszych modeli.

A z nowych kup teraz to mozna maksymalnie trafic 380tke w okolicach 200zl (ale to juz okazja). Oczywiscie pod wzgledem ciszy najlepiej seria U01.

ten zasilacz bedzie kosztował około 300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi