XiAo_20 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 kto bedzie pierwszy sprawdzic zetelnosc firmy http://www.allegro.pl/item88943929_pamiec_..._promocja_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 fuck ale taniocha wtf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Moze jednak nie sciema, zawsze musi byc pierwszy raz, ciekawe jak długo na rynku beda. PS: co to za pamiatki ?? jeszcze o nich nie słyszałem. EDIT: nie doczytałem Value Line Buffalo 512/400 wersja oem - ile mozna wyciagnąc ?? Timingów nie podali :( mają tylko 40szt. Preferowane Formy płatności: - Wpłata z góry na konto (jeżeli Ci to nie odpowiada nie licytuj) - Koszt wysyłki: Wysyłka gratis -Wysyłka za pomocą kuriera. Kosz wysyłki: 40zł - drogo Edytowane 25 Lutego 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 "Wysyłka za pomocą kuriera. Kosz wysyłki: 40zł" <_< Maja dośc niskie ceny. nie podali jaki CL maja te pamiątka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jaka zniżke jesli w Dramexie (bo to oni to sciagaja do Polski i sa wlascicielami marki) te pamieci przy maksymalnych rabatach da sie kupic za 105 zł netto co daje 128,10 brutto zarabiaja zeta na sztuce i jeszcze musza oplacic koszty wystawienia aukcji i prowizje. Skubance licza na to ze ludzie beda brali wysylke kurierem, pewnie maja umowe z firma i zgarniaja ze 20 zeta od wysylki. Btw pamieci kiepskie ponad 20 procent sprawia problemy, wiem bo tym handluje. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) IMRO - Bufallo na (M&S) czyli praktycznie refabrykowane kostki microna robia 245-250 2,5-3-3/4-7/8 przy 2,8V wiec chyba dobrze tylko dziwi mnie ta cena kuriera droga, tak jakby wysylki freee mogly by zaginac na poczcie hiih tylko przypuszczenia d:: pozdro [smaug] skad ty masz takie dane >>trafiles chyba na lipna partie, kostki sa OK a ze potrzebuja dobrej mobo to niestety prawda te co akurat sprawdzalem byly lux ,kumpel sobie je kupil u pani Doris z Allegro 2x512 i tak chulaja u mnie jada na 255 a na jego mobo Epox 8RDA3I max 245 Edytowane 26 Lutego 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Mam te pamiątki i nie sa az takie lipne :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ciekawe czemu? :unsure: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...