gigant89 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam pytanie,czy program z pod systemu irix dalo by rade zainstalowac na linuxie,jesli tak to na jakim.Program ten jest do robienia wzorow na maszyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 rewelacyjny temat postu i rewelacyjnie zbudowane pytanie.. mogles nie pisac nic o irixie..nawet bez tego bysmy zgadli o jaki program Ci chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uffizi Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 :lol2: oczywisice ze sie da. instalujesz ten system (ma w sobie ten wymagany program) wiec irix nie bedzie juz potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigant89 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 lofix,dlaczego nasmiewasz sie z mojego pytania? Niewiem czy wiedzial bys o co chodzi jezeli bym nie napisal o irixie.A tak pozatym gdybym znal systemy unixowe to raczej nie zadawal bym takich pytan.Takze prosze nie nasmiewaj sie z mojego pytania tylko odpowiwdz na pytanie jak wiesz i powiedz jak to zrobic.Atak w nawiasie mowiac to tak chodzi o sirixa,i mysle ze nie bedzie to zadna tajemnica.Pozdrawiam!... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Gigant [ciach!]a powiedz, o jaki program Ci chodzi. Jak Ci mamy pomóc, jak nie znamy nazwy tego programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigant89 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 bigfan jak bys przeczytal post wyzej to bys wiedzial o jaki program mi chodzi,ale powtoze "SIRIX" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...