e!Gr00bY Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Po 6h 3DMarka2001SE w loopie zapuszczonej mam temp. systemu 33*C, a procka 30*C. Nierozumiem czemu w systemie mam temp. wyższą niż na procku? Czyżby czujniki zaniżały temp.? Dodam, że cyrkulację powietrza mam dobrą..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Po 6h 3DMarka2001SE w loopie zapuszczonej mam temp. systemu 33*C, a procka 30*C. Nierozumiem czemu w systemie mam temp. wyższą niż na procku? Czyżby czujniki zaniżały temp.? Dodam, że cyrkulację powietrza mam dobrą.....Coś chyba masz nie tak z czujnikami.Mi czasem przy otwartej obudowie zdarzało sie że temperatura systemu była wyższa ale tylko o 1 stopień.Po kilku minutach było juz w normie.Procek miał gdzieś 5-7 stopni więcej.Nie wiem jaka temp. dla tego pentiuma jest normalna,ale wydaje mi się że to może masz walnięty czujnik temp. przy procku. No jedynie gdybyś miał wc dało by się to logicznie wytłumaczyć.A jak dobrze pamiętam takiego nie masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Ten procesor wogule się nie grzeje. Na innej płytce miałem różnicę w górę od systemu max 3-4 stopnie. Ale nie miałem takiego chłodzenia jak teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 U mnie po zrobieniu dziury w obudowie zeby dosatkowy wentyl dmuchal na proca temp systemu mam przewaznie wieksza niz proca lub rowna, a wynosi ona 39-42 stopnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...