Skocz do zawartości
herr

Jaką Karte Graf Do Tego Zestawu?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem nowy jak coś zle napisałem nie w tym dziale itp to mnie poprawcie :D

mam problem co do kupna karty graicznej pod pci-e max jaki moge na nia wydac to 900zł (+/- 50) karta ta ma chodzic na pentaku 4 530j 3ghz,plycie gigabyte i945p, 1gb kingstona 400 cl3,samsung 250Gb,zasiłka to tagan 380W.

zastanawiam sie pomiedzy GF6800GS a RADKIEM X800GTO2 i 6800GT co ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> żeby karta spoko rozwineła swoje możliwości na moim sprzecie :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

760 zł fajnie nawet nie wiedziałem ze GS moze tyle kosztowac w taki razie biore ją a czy rozwinie w pełni swoje możliwośći na moim sprzecie szczególnie procku?

Edytowane przez herr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na moje oko to on ma PS 3.0+ icon_lol.gif Zresztą przeczytaj sobie http://www.allegro.pl/item87215742_geforce...gw_fv_hit_.html

Chyba nie zrozumiałeś...

Moja wypowiedź odnosiła się do karty jaką zaproponował lukmek.

Zobacz karte jaką on zaproponował i się przekonaj, że ma zgodność z DirectX 9.0 dla tego cena taka niska.

Wersja 6800 GS którą Ty pokazałeś już jest 100 zł droższa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie zrozumiałeś...

Moja wypowiedź odnosiła się do karty jaką zaproponował lukmek.

Zobacz karte jaką on zaproponował i się przekonaj, że ma zgodność z DirectX 9.0 dla tego cena taka niska.

Wersja 6800 GS którą Ty pokazałeś już jest 100 zł droższa.

Jak bys troche poczytał to bys wiedział ze wszystkie GF z serii 6xxx obsługuja DX9.0c czyli PS3 też, a w sklepach czesto zdazaja sie jakies błedy w opisach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi