kecim Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 chodzi mi po glowie aby sobie sprowadzic laptop z zagranicy. konkretnie, gdzies z UE. mam pieniadze do wydania ze stypendium. i tutaj lezy wlasnie moj problem ... zupelnie sie nie znam na podatkach ... kupujac laptopa powiedzmy w Niemczech czy Wielkiej Brytanii ... czy zgodnie z polskim prawem jest zobowiazany do jakiejs oplaty wwozac go do kraju ? zdaje sobie sprawe ze popisuje sie tu bardzo wysoka niewiedza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 UE=bez cła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 chodzi mi po glowie aby sobie sprowadzic laptop z zagranicy. konkretnie, gdzies z UE. mam pieniadze do wydania ze stypendium. i tutaj lezy wlasnie moj problem ... zupelnie sie nie znam na podatkach ... kupujac laptopa powiedzmy w Niemczech czy Wielkiej Brytanii ... czy zgodnie z polskim prawem jest zobowiazany do jakiejs oplaty wwozac go do kraju ? zdaje sobie sprawe ze popisuje sie tu bardzo wysoka niewiedza :) Dlaczego chcesz sprowadzac? Ceny az tak sie nie roznia. Czasem sa jakies fajne promocje, ale ktos musialby ci go kupic i przywiezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecim Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 dlaczego chce sprowadzic ?? marzy mi sie matryca WUXGA 1900x1200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...