Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Slyszeliscie?? o 21 polskiego czasu bedzie dostepny Windows media player 9 :) jak myslicie.... duzo programikow szpiegujacych spotkamy w tej odmianie odtwarzacza ?? :) aha... zapomnial bym :) http://www.microsoft.com/windows/windowsme...dia/default.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Windows Media Playera 9 mam już od 2 tygodni razem z betą Windows'a .NET Enterprise Server 2003. Oczywiście w ramach programu Microsoft Beta Tester. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Windows Media Playera 9 mam już od 2 tygodni razem z betą Windows'a .NET Enterprise Server 2003. Oczywiście w ramach programu Microsoft Beta Tester. to dziwne.... ja tez :) ale w tym winie nie ma wersji finalnej... przynajmniej tak mi sie wydaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Pod względem ilości błędów obie wersje i tak nie będą się zbytnio różnić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A kto tego uzywa?? Do filmow mam Vplayera, do mp3 WinAmp no chyba tylko czasem do sluchania radnia WMP sie przydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a ja ostatnio zaczolem uzywac wmp :) jakos tak :) nie wiem nawet dlaczego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Windows Media Player 9 | Mirror 1 | Mirror 2 | Mirror 3 | Mirror 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Nie uzywam, nie podoba mi sie i tyle. Wole mojego Koala Player :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...