victor89 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ponizej tak, nieco powyzej rowniez - tak do 38 spokojnie pomierz mu napiecia jakims miernikiem pod obciazeniem i jezeli beda odpowiednie i stabilne, to spokojnie mozesz krecic wyzej - z Codegenami to jest loteria - trafiaja sie lepsze i gorsze sztuki a Twoj sprzet duzo pradu nie ciagnie oj, moja barracuda chyba nie lubi pci >37 ;) czyli pci 30 - 31 może być spokojnie ta? aha - mam cooperminka 600/100/1,65v ile moge mu dać max papu? na 1,8v startuje na 800mhz ale **** niestabilny jest ;) od 2v coś mu sie stanie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 widac dysk dyskowi nierowny - moja barracuda poszla na 43! :) 30 -31 moze byc, bez problemu - bedziesz mial jedynie nieco nizsza przepustowosc PCI przy dobrym chlodzeniu mozesz dac mu spokojnie 1,9V jezeli temp. bedzie w normie a dalej bedzie niestabilny to wtedy na 2V - powinien to przezyc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 tyle że to cpu to ma długo żyć :E w stresie ma ok 40*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 przy takiej temp. to spokojnie dawaj mu wiecej do pieca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...