e!Gr00bY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jak wyżej. Gdzie w W-wie można tanio kupic Granite-Bay'a od MSI/Gigabyte/Asus ? (Kolejność wg. preferencji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 WGK chyba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ano wlasnie chyba nie. Bo jakoś nie zauwazylem w cenniku gieldowym jakiegokolwiek mobo na tym chipsecie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Trzeba sie popytac, jak nie maja na stanie to moze sprowadzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 No sprowadzic to ja sobie sam mogę :) Ja potrzebuje ja pod koniec tygodnia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Czyli nikt nie natknął się na coś takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 koniec tygodnia to troche krotko, ale z doswiadczenia swojego i nie tylko wiem ze jak sie pochodzi na wgk i jest sie upierdliwym co tydzien pytajac sie: "czy macie moze to i to" to to sie w koncu pojawia zeby niewiedomo czym to bylo (chyba nie zamieszalem za bardzo?), tak bylo z kartami dzw., niektorymi modemami, jakimis mobo itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 koniec tygodnia to troche krotko, ale z doswiadczenia swojego i nie tylko wiem ze jak sie pochodzi na wgk i jest sie upierdliwym co tydzien pytajac sie: "czy macie moze to i to" to to sie w koncu pojawia zeby niewiedomo czym to bylo (chyba nie zamieszalem za bardzo?), tak bylo z kartami dzw., niektorymi modemami, jakimis mobo itp. Taaaaaaaaaaaaa :?: a ja kilka razy pytalem o wentylatory Papst, Panaflo itp i jakos od marca takich nie widze na WGK - najlepsze byly reakcje niektorych "handlazyn" pytali czy chodzi mi o wentylator do AMD czy do PIV :lol: (jeszcze raz utwierdzilo mnie to w przekonaniu ze poziom ich wiedzy n/t sprzedawanego towaru jest zenujacy) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 takze na tym forum zdazaja sie "ludzie" nieuznajace opcji szukaj lub zadajace po raz 100 to samo pytanie - nie oznacza to bynajmniej ze forum jest do [gluteus maximus], mialem doswiadczenia z wgk jakie mialem i taka mam opinie ... poruszajac sie po wgk kilka lat ma sie juz (a przynajmniej powinno sie miec) rozeznanie do kogo isc z dana sprawa a do kogo nawet nie warto zagladac. w sprawie Granite-Bay'a zapytam jakie sa szanse i za ile ale dopiero w sobote (wgk) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jeżeli w cennikach nie mają to nie znaczy że na giełdzie jej nie ma. mam kolege który chciał kupic płyte ASUSA(jakaś nowa) i w cenniku na WGK jej nie było, a wrócił do domu z płytą pod pachą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 michalak - ja w cennikach niektorych firm juz widzę tylko jedno "ale". Cena od 1200 do 1400 i zawsze wersje "pełen wypas" czyli FireWire+Bluetooth+SATA itd. Ale to nie jest akurat potrzebne akurat :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgadzam się z michalakiem, to co jest na stronie nie odpowiada temu co można dostać na miejscu, imho jeżeli gdzieś to właśnie na wgk dostaniesz wersję "ekonomiczną" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 to pozostaje ci e!Gr00bY zamówić z netu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Jakbym miał zamawiać z netu to prędzej kupie od razu z Kanady czy U.S. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...