vilen555 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Chciałbym, żeby komputer uruchamiał się przypuszczalnie o godzinie 7.00, uruchamiał się odtwarzacz mp3 (w moim przypadku foobar v.0.8.3) i zaczęła lecieć muzyka. Da się coś takiego zrobić, poprzez jakieś ustawienie w biosie i jak to zrobić. Dzięki z góry za pomoc (: Pozdrawiam, vilen555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Chciałbym, żeby komputer uruchamiał się przypuszczalnie o godzinie 7.00, uruchamiał się odtwarzacz mp3 (w moim przypadku foobar v.0.8.3) i zaczęła lecieć muzyka. Da się coś takiego zrobić, poprzez jakieś ustawienie w biosie i jak to zrobić. Dzięki z góry za pomoc (: Pozdrawiam, vilen555 W Biosie awarda w zakladce power mangament powinno byc cos podobnego do "power on by alarm" po ustawieniu na enabled aktywuje sie nastepna "linijka" w ktorej ustawiamy godzine o ktorej ma sie odpalic komp... ot cala filozofia. Ale to w biosie awarda.. 6.0PG ... nie podales jaka masz MoBo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 da sie zrobić ale nie we wszystkich kompach (płyta główna musi obsługiwac alarm i zaawansowane zarzadzanie energią), był kiedys taki program i nawet sprawdzałem u mnie i działało to wszystko, tylko nie pamietam nazwy jakos autostart) wiem ze trzeba było ustawic w biosie godzine alarmu i w programie też, a z foobarem tez idzie wykombinowac w autostarcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 a w plycie DFI LanParty 875D da sie cos takiego zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 No poszukaj w biosie czy jest taka opcja... Pewnie sie da, a jak sobie ustawisz, to dodajesz do autostartu foobara, i masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 w AMI BIOS opcja nazywa się: "Resume By RTC Alarm" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Taaa foobar sie odpali ale jeszcze jak zrobic by zacza grac... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Taaa foobar sie odpali ale jeszcze jak zrobic by zacza grac... ? To wrzuc do autostartu sama mp3ke... wtedy odpali sie windows media player czy cos tam innego, czy to musi byc koniecznie foobar skoro ma spelnic tylko funkcje budzika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 w foobarze jest opcja ktora powoduje ze po wlaczeniu foobara odrazu gra muzyka ;) zaden problem, ja sam mam taki budzik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Gorzej będzie jak na przykład będzie jakiś bład przy postowaniu i system sie nie uruchomi to sie nie obudzisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...