nby Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam chcialem zapytac czy radiator pentagram freezone 100 Cu+ zmiesci sie na plycie gigabyte GA-7VA rev 2.0. Na stronie pentagrama nie ma nic na temat zgodnosci plyt glownych i radiatorow, ale na stronie zalmana wyczytalem ze moja plyta jest niezgodna z odpowiadajacym pentagramowi modelem zalmana. W goolu znalazlem wypowiedz z naszego forum na tema tej plyty i tego radiatora, ale watek zostal juz usuniety :(. paimeta ktos moze jego tresc ;) ? zmiesci sie czy nie ? dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 nie wiem co było w tym topicu ale sadze ze sie nie zmieści :/ zelman jest troche nizszy to wiadomo ze nie :) zawadzałby o wszystko :) co do pentka to martwią mnie te kondensatory tak blisko socketa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...