sosnaX Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam Nurtuje mnie odpowiedz na to oto pytanie: dlaczego po wykasowaniu folderu z instalka GTA:SA nie przybylo mi NIC miejsca na HDD? Instalka ma ponad 4GB, a ja mam nadal 1,5GB wolnego miejsca : > Sposob w jaki wykasowalem folder to standardowo w moim przypadku SHIFT+DEL. Drugie pytanie brzmi: jak to naprawic? ; P Jakies pomysly? Dzieki z gory : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Zobacz do ukrytego katalogu "recycled" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 a masz zainstalowanego norton system worksa tam jest taki śmieszny kosz może to przez niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosnaX Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Zobacz do ukrytego katalogu "recycled"Niemoge takowego znalezc (mam WinME jak by to cos pomoglo). Sprawdzalem wyszukiwarka Recycled oraz GTA:SA i nic nieznalazlo : / a masz zainstalowanego norton system worksa tam jest taki śmieszny kosz może to przez niegoNie mam takowego. Powoli koncza mi si epomysly : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Sprawdz dysk scandiskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosnaX Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Sprawdzilem i nic to niedalo : / EDIT: Kryzys zazegnany... wystarczyl ScanDisk, ale z zalaczona opcja "Automatyczna naprawa bledow". Dzieki za pomoc : ) Edytowane 28 Lutego 2006 przez sosnaX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 No jak sie szuka błedów na dysku, ale sie ich nie naprawia to problem przeważnie nie znika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...