dariusz720 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ostatnio coraz wiecej ówi sie o Reklamie modułowej, niektórzy niewiedzą co to takiego ale warto sie zainteresowac. Jest to coraz bardziej popularna forma reklamy. np Takim serwisem który oferuje reklame tego typu jest www.fuzja.com.pl Co o Tym myslicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00st3r Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja mysle, ze chcesz zareklamowac tym postem swoja strone i zdobyc klientow. Moim zdaniem nie uda Ci sie to. Coraz bardziej popularna forma reklamy? Daj spokoj... myslisz ze ktos specjalnie wejdzie na Twoja strone aby poklikac w reklamki? Nikt nie pobije popularnosci http://www.milliondollarhomepage.com, tym bardziej w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Powiem szczerze - na mnie ten rodzaj reklamy nie dziala nic a nic , tzn dziala ale chyba nie o takie dzialanie chodzi - mnie to normalnie denerwuje :) Bez urazy - to tylko moje skromne zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Krótko i na temat mówiąc - nic ciekwego. Racja po stronie b00st3r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...