rafiki20 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) wiec napisz kazdemu na privie numer konta tak wiec kazdy w miare mozliwosci bedzie ci przelewal kase w tygodniu :D zgadzacie sie chlopaki :-P :-P :razz: Edytowane 3 Marca 2006 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Przelewajcie kase jak najszybciej :) Juz kilki osob zdeklarowalo ze wplacają.Ludzie na Tweaku są mili tyle wam powiem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Piszę się na 6m węża 10/13 Podajcie tylko konto itd. na priva i przelewam :). EDIT: i byłbym zapomniał... Nicko13 ile wyniosą koszty wysyłki takich 6m ? Edytowane 4 Marca 2006 przez SZUK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ja chyba sie z martinim zgadam to liczba metrów 8/10 wzrośnie chyba B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) wlasnie nie wiem ile to bedzie wazylo takie np 6m jak na razie Ci co zdeklarowali wplate dodali mi troche kasy "dla mnie" i jakby co pokryje z tego koszta wysyłki pozdr.za wysyłke biore 7zł,a cos "dla mnie" to tak z dobrej woli koledzy wpłacili :lol: Adresy podali mi na razie: malcik441 Znakomity Zamawiają węże : 8m 10/13 rafiki20 3m 12/16 i 3m 10/13 Kupos 25zł 4m 10/13 malcik441 4m 10/13 Znakomity 3m 8/10 Martinii 6m 10/13 SZUK Zeby tylko w sklepie starczylo 10/13 Edytowane 4 Marca 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jak sie da i beda mieli to ja sie pisze na 10m 10/13. Nicko13 podaj numerek do przelewu na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 najpierw skonczmy to zamowienie.Lista jest zamknieta jak wszyscy wplaca i im wysle pomyslimy dalej o innych osobach.Pozdrawiam Wpłacajcie kase ,chcecie chyba szybko węże?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 najpierw skonczmy to zamowienie.Lista jest zamknieta jak wszyscy wplaca i im wysle pomyslimy dalej o innych osobach.Pozdrawiam Wpłacajcie kase ,chcecie chyba szybko węże?? Dam ci jedną rade .... zadzwoń do tego sklepu albo sam sie tam przejdz ... bo takiej ilosci to oni nie bedą mieli napewno. Zapytaj ile mają na stanie albo kiedy bedzie nastepna dostawa, zeby potem nie było nieprzyjemnosci ... ludzie wpłacą kase a węży nei bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Dzis po pracy pezeleje kase - mam nedzieje, ze nie jest za pozno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Bylem w sklepie wezy jest dosyc,cala nowa rolka 10/13 i 8/10 + to co juz rozpoczete a jeszcze jest troche.Postaram się jutro kupić,moja mama nie miala dzis czasu sprawdzic czy kasa nie wplynela.Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 To ja mam wplacic 3x1,35+7+napiwek = 15zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 weze 8/10 tez sa po 1,55 ale niech juz tak bedzie pewnie napiwku starczy zeby pokryc roznice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Mozna sie jeszcze dolaczyc do zamowienia. Ostatnia rzecz, ktora musze kupic do mojego WC to waz i mam z nim najwiecej problemow :). Interesowalo by mnie 3 metry 8/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 No to szybko wplacaj kase i juz. Nicko kiedy zrealizujesz zamowienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 No to szybko wplacaj kase i juz. Nicko kiedy zrealizujesz zamowienie?Myślę że czas najwyższy zamknąć listę.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupos Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Niko: kasa doszla juz ? Hm dobrze by bylo co bys to w miare mozliwosci szybko wyslal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Niko: kasa doszla juz ? Hm dobrze by bylo co bys to w miare mozliwosci szybko wyslal :)Byście zamawiali u mnie to wężyki byłyby juz wysłane :P :lol2: Wczoraj własnie poszło priorytetem 5m 10x1.5 do Sectora Edytowane 7 Marca 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) ja nie mam swojego konta dlatego to tyle trwa,moja mama zapracowana a mi nie podadzą czy kasa doszła niech kazdy kto wplacil napisze jeszce raz pw do mnie wezme kase od mamy i pojde kupic tylko podajcie kwoty jakie wplacaliscie,nie bede czekal az moja mama sprawdzi,ufam wam pozdr. Na razie wplynela kasa tylko od dwoch osob TJ ,Czyli Martinii i Kupos,gdzie reszta ?? Edytowane 11 Marca 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) ja nie mam swojego konta dlatego to tyle trwa,moja mama zapracowana a mi nie podadzą czy kasa doszła niech kazdy kto wplacil napisze jeszce raz pw do mnie wezme kase od mamy i pojde kupic tylko podajcie kwoty jakie wplacaliscie,nie bede czekal az moja mama sprawdzi,ufam wam pozdr. Na razie wplynela kasa tylko od dwoch osob TJ Marcin Zagorski i Jakub Kaczmarski,Czyli Martinii i Kupos,gdzie reszta ?? Bez nazwisk prosze (i to jeszcze z bledem)... :ph34r: B) 8) Edytowane 8 Marca 2006 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Znakomity Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Hmm, a ode nie, ja juz dawno zrobilem przelew, bodajze w piatek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupos Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 taa no nazwiskami to sie chwalic nie musiales ;) Kiedy poslesz weze ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Heheh a u mnie juz waz w domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Heheh a u mnie juz waz w domu :)a ja juz mam od daaawna, oczywiście od Miazgi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 NIe wiem kasy od was na razie nie widac ,przelewy sa od tych co pisalem,weze dla nich zakupilem jutro wysylam.Kupilem jeszcze dla Malcika poniewaz dał mi potwierdzenie przelewu.pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcik441 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Wysłałeś już te weże ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 weze zostaly wyslane,do trzech osob bo od reszty nie wiem czy juz jest kasa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Znakomity Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 wyslalem kase tydzien temu, wez to sprawdz ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Poprzesyłacjie skany/screeny wpłat - bedzie szybciej.. :> Nicko sie pewnie boi czy go Tweakowcy nie zrobia w wała.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Dokladnie ;) Juz od pozostalych dwoch osob dostalem potwierdzenie jeszcze rafiki20 został. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jak tam? gdzie tam? co tam? kto tam? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...