zaako Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mam problem ze znalezieniem w biosie opcji wylaczajacej pojawiajace sie logo plyty glownej przy starcie komputera.Posiadam plyte K8NEO V2.0 MSI na Nforce 3 250.Ze wczesniejszymi wersjami plyt K7 MSI nie mialem problemu poniewaz byla widoczna opcja logo...w biosie.Czy ktos moze mi wskazac gdzie to wylaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mam problem ze znalezieniem w biosie opcji wylaczajacej pojawiajace sie logo plyty glownej przy starcie komputera.Posiadam plyte K8NEO V2.0 MSI na Nforce 3 250.Ze wczesniejszymi wersjami plyt K7 MSI nie mialem problemu poniewaz byla widoczna opcja logo...w biosie.Czy ktos moze mi wskazac gdzie to wylaczyc? Wskazac nie, ale nazwa bedzie startup logo lub fullscreen logo, chyba ze masz strasznego pecha i wylaczyc sie nie da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaako Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Poprzednie plyty msi mialy bios Ami i w nim w ustawianiech advenced bios features byla zakladka full screen logo show,a w tej plycie jest bios Award w ktorym we wszystkich zakladkach nie ma takiej opcji lub nawet podobnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zobacz, czy nie masz takich opcji jak: Init Display Mode: Silent Display Mode at Add-On ROM Init: Keep Current Może pomoże :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaako Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Niestety nie ma takich opcji:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 A u mnie logo raz jest a raz nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zawsze możesz wyrzuć logo z pliku *.bin za pomocą cbrom'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zawsze możesz wyrzuć logo z pliku *.bin za pomocą cbrom'a. I tak mozna, ale jak ktos w zyciu cbroma nie widzial to lepiej zeby sie nie bawil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaako Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Moze tak byc ze nie ma opcji w tej plycie wylaczenia tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...