chemixx Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Jak w temacie z gory dziekuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Kompletowac samemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Jak w temacie z gory dziekuje za pomocTematy tego typu to mnie dobijają :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemixx Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Tematy tego typu to mnie dobijają :mur: :mur: :mur:To przemilcz to i nie zasmiecaj!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 To przemilcz to i nie zasmiecaj!!!To nie rób burdelu na forum takimi tematami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Ja z tych dwoch wybralbym CPC , solidny , mlodziezowy no i polski zestaw ! Teraz Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Ja z tych dwoch wybralbym CPC , solidny , mlodziezowy no i polski zestaw ! Teraz Polska ja bym proponował nie pisać takich gzdur bo jeszcze jakiś łom to kupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Wiec jesli myslisz nad zlozeniem samemu to trzeba sie troche pobawić i poczytać co jest dobre,jesli myslisz o bigwaterze to jest całkiem dobry ale za tą kasę ok 300zł możesz już poskładać coś lepszego.Ja bym brał tak Bloczek Cube Pro Slim,Frost 2 Slim - 99zł Pompka jakas akwariowka poczytaj,wybierz chłodnica Cooltek Exstream 2x120 lub coś w tych klimatach albo Mainstream 1x120 do tego jakieś wiatraki. W 350-400zł powinieneś się zmieścić do tego węże z ogrodniczego i zestawik Super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Echh... co za temat.. Lepsze pytanie: Zamknac czy skasować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...