th0rax Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Co Wy na ten zasilacz? dobry wytrzyma podkreconego athlona 3200+ s.939 z podkreconymi pamiecami i w najwyzszym wypadku grafa? doradzcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 To jest Shit nie zasilacz. jak coś taniego to polecam Fortrona 400Wat lub do zbieraj i kup HuntKey HK-350AP. Zły dział :mur: :mur: Powinno być tu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rax Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 no pisze tu bo chce go kupic i teraz juz wiem ze nie mam go kupowac ;] wiec zostaje mi chiftec albo fortron tyle ze fortrona nie ma zaden sklep :/ wiec zostaje jednak ten chiftec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Tylko zobacz Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp A ile masz kasy na ten zasilacz?? Edytowane 1 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Fortrona mozesz najpredzej trafic na allegro.Zastanow sie jednak na Huntkeyem, jesli masz kase na chiefteca to na niego raczej cie stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rax Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Mam do 100 zl ale co do allegro to nie jestem przekonany bo koles ktory ma fortrona 400W to w komentarzach ma ze sprezt jest używany :> a wole miec nówke. Reszta na allegro fortronów to max 350W, dlatego też nie mam jak fortrona wziać... Na czifteka nie mam kasy niestety bo 190 zl na zasilacz nie wydam :| A co jest z tym mercury nie tak? Napięcie słabe albo coś? a co do Huntkey'a to ceny nigdzie nie moge znaleźć bo allegro wysiadło... <lol> P.S. Jeśli temat szkodzi temu działowi to proszę któregoś z moderatorów o przeniesienie go w odpowiednie miejsce. EDIT: A jak z zasilaczami Tracera? 400W cena atrakcyjna ale nie wiem jak działają... Edytowane 1 Marca 2006 przez th0rax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Bierz Fortrona jak nie masz za duzo kasy, trecery to copy tak samo jak merkury. Ostatnio widzialem 350 Fortrona na allegro, ta moc spkojnie wystarczy do twojego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rax Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Bierz Fortrona jak nie masz za duzo kasy, trecery to copy tak samo jak merkury. Ostatnio widzialem 350 Fortrona na allegro, ta moc spkojnie wystarczy do twojego sprzętu. na 100%? bo ostatnio pisali mi że do tego sprzętu podkręconego mam brać 400W... więc chcę się upewnić czy 350 podkręcone wystarczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Twój podkręcony sprzęt na pewno nie będie bral wiecej niż 350W. mercury i inne takie wynalazki to shit, bo one 400W mają jedynie na naklejce. A taki fortron ma prawdziwe 350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rax Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 OK wielkie dzięki za pomoc ;] teraz już mogę zamawiać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Jak ja to zawsze mówie Dobre zasilacze mają na nakleice przy ile działają, a tanie "zasilacze" typu codegen, tracer, megabajt mają na nakleice przy ilu przenoszą Cię na drugi świat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rax Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 hehe dobre :D to jutro zamawiam zasilacz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...