Skocz do zawartości
th0rax

Merkury Pfc 400w

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko zobacz

Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp

A ile masz kasy na ten zasilacz??

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do 100 zl ale co do allegro to nie jestem przekonany bo koles ktory ma fortrona 400W to w komentarzach ma ze sprezt jest używany :> a wole miec nówke. Reszta na allegro fortronów to max 350W, dlatego też nie mam jak fortrona wziać...

Na czifteka nie mam kasy niestety bo 190 zl na zasilacz nie wydam :|

A co jest z tym mercury nie tak? Napięcie słabe albo coś? a co do Huntkey'a to ceny nigdzie nie moge znaleźć bo allegro wysiadło... <lol>

P.S. Jeśli temat szkodzi temu działowi to proszę któregoś z moderatorów o przeniesienie go w odpowiednie miejsce.

EDIT:

A jak z zasilaczami Tracera? 400W cena atrakcyjna ale nie wiem jak działają...

Edytowane przez th0rax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz Fortrona jak nie masz za duzo kasy, trecery to copy tak samo jak merkury. Ostatnio widzialem 350 Fortrona na allegro, ta moc spkojnie wystarczy do twojego sprzętu.

na 100%? bo ostatnio pisali mi że do tego sprzętu podkręconego mam brać 400W... więc chcę się upewnić czy 350 podkręcone wystarczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja to zawsze mówie

Dobre zasilacze mają na nakleice przy ile działają, a tanie "zasilacze" typu codegen, tracer, megabajt mają na nakleice przy ilu przenoszą Cię na drugi świat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi