xnemo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam Mam problem z zalogowaniem się do xp. System uruchamia się normalnie aż do okna logowania, ale po wybraniu użytkownika (wszystko jedno którego, dotyczy to wszystkich kont) bardzo szybko wraca z powrotem do okna logowania (przez sekunkę widać pulpit i szybki powrót do okna wyboru konta- "TRWA WYLOGOWYWANIE", zaraz potem "TRWA ZAPISYWANIE USTAWIEŃ"). W trybie awaryjnym również nie można go uruchomić. Ostatnia znana dobra konfiguracja - nie pomogłą- JEST TO SAMO Liczyłem że jest uszkodzony lub brakuje pliku kernel32.dll- zrobiłem jego "podmiankę" w konsoli odzyskiwania z instalki xp na cd i nic... to zrobiłem podmianę winlogon.exe i userinit.exe i... nadal nic Brak mi pomysłu co może być przyczyną. Ktoś mi pomoże... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zrob szybko nakladke systemu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Najprawdopodobniej uszkodzeniu uległy foldery użytkowników znajdujące się w %SystemRoot%\Documents and Settings\ Sprawdź czy coś takiego zadziała ;) Przypuśćmy, że masz konto o nazwie User. Jego folder to %SystemRoot%\Documents and Settings\User. Zmień nazwę folderu na np. User_Temp, a następnie sróbuj się zalogować na tego użytkownika ponownie. W trakcie logowania powinien zostać na nowo utworzony jego katalog nie zawierający już błędów :) Edytowane 2 Marca 2006 przez Disruptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...