melonowy Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Jaki kolorek proponujecie by pomalowac to ustrojstwo? W sobote wrzuce juz wiecej fotek... jestesmy w trakcie zalatwiania plexi :) (wlasnie wiktor, jak tam, gadales z benym ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Czerń, biel, czerwień, zieleń, masz wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 czarny albo ordynarny pomaranczowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 A moze zolty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 może różowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 @melonowy to ty nie wiesz na jaki kolor malowac wlasnego moda? Hehehe, sorry ale to zalatuje tymi wszystkimi kolesiami co to wstawia szybke i pytaja "Co by tu jeszcze zmodowac?"... Odstaw ten smietnik, bo w moczuu czuje ze g...z tego bedzie. Wez sie za Dirta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Dirt sie robi rownolegle :) A zapytalem w sumie z czystej ciekawosci co sadzicie o kolorystyce - bo z gory juz byla zaplanowana (jeszcze zanim zdobylem smietnik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Myślałem że kolor bedzie śmietnikowy.. czyli zielony z napisami takimi :) Edytowane 15 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) PelzaK dobrze prawi, zielony oryginaly rulez :D ps. Jakby jeszcze udalo sie ladnie zamaskowac napedy itp., zeby przypominalo to w 100% kubel, to byloby super ;) Edytowane 16 Marca 2006 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ja szczerze mowiac myslalem o zoltym, bo w tym kolorze tez sie kubly spotyka. (szczegolnie mi sie to kojarzy z firmą Transformers :) ) Zielony hmm ten lakier jest juz rowno poobcierany wiec trzeba go bedzie i tak zmienic, a nie wiem czy sie w odcien wpasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 idź do lakienrika i powiesz ze chcesz szprej.. on zapyta na jakie auto i jaki numer... powiesz że na śmietnik .. transformers :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mod niczego powie, pomysł z klimatem ;) A co do koloru to żółty w czarne paski byłby ok ;) Będę śledził z zaciekawieniem i czekam na dalsze foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Czeka mnie dzis wyprawa po papier ścierny & lakier :D Jutro powinno byc już przygotowane okienko. To bedzie okienko ala akwarium, tzn prostopadloscian z pleksy, do polowy nawrzucamy smieciochy a przez reszte otworu bedzie widac bebechy :) Ponieważ zrezygnowalismy z typowych dystansow, postanowilsmy miedzy tacke na mobo a sam kubel wsadzic steropian - czy nic sie nie stanie ? Bo to jest izoltor, nie bedzie zbierac ladunkow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ponieważ znalazło sie dzis troche czasu toteż wraz z Wiktusserem pomęczyliśmy jeszcze troche nasz kubełek :) Tutaj widzimy pacjenta przed operacja :) Zaraz pozniej ujecie z noga Macka (BTW thx za pomoc) oraz z moja dłonia i wyżynarka :) Wiadomo, trzeba sie rantow pozbyc :) Te na zdjeciu to malutkie iskierki w porowaniu z tymi ktore mogli zobaczyc aktywni uczestnicy "modowania" A tu już widzimy pacjenta po operacji :) Prawie cały, ale zdrowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 No i mod przestał mi się podobać... Po członek te okno? Tysiac razy lepiej byłoby gdybyś jak najmniej zmieniał ten kubeł. A tak będzie to kolejna obudowa z oknem jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) ale w kuble na śmieci :lol: Edytowane 18 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no jak dla mnie jeśli ten śmietnik przestanie wyglądac jak śmietnik to cały mod straci z leksza sens... >.> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Pekaok - mylisz się, ten śmietnik już nie wygląda jak śmietnik :( ... a miało być tak pięknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Prosze czytac to co napisalem wczesniej - to nie bedzie okno, a bardziej akwarium, wypchane smieciami...zreszta zobaczycie efekt koncowy, wtedy skomentujecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Komentować to my będziemy cały czas, jeżeli nie chciałeś żebyśmy komentowali to po co ten topic? A rzadko spotyka się kubły z oknem dlatego obawiam się że może to nie przypominać już śmietnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 No i mod przestał mi się podobać... Po członek te okno? Tysiac razy lepiej byłoby gdybyś jak najmniej zmieniał ten kubeł. A tak będzie to kolejna obudowa z oknem jak dla mnie. Pekaok - mylisz się, ten śmietnik już nie wygląda jak śmietnik :( ... a miało być tak pięknie [...]to nie bedzie okno, a bardziej akwarium, wypchane smieciami[...] Przylaczam sie do zdania PgX'a smietnik stracil na urodzie - konstrukcja z tym oknem przypomina kompaktowa pralke + jeszcze ten pomysl z malym akwarium na smieci. Troche to nie wspolgra ze soba. Poczekam na efekt koncowy moze jeszcze uda ci sie odratowac ten smietnik ;) keep workin' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Trzymam za was śmieci (albo kciuki jak ktoś woli)... :D mi się podoba, zobaczymy co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 nie wiecie co ma w koncepcji autor, poza tym jest to zbyt wczesny etap modyfikacji (gdzie nie widać jeszcze "co i jak") żeby oceniać mogą z tego wyjść jeszcze różne rzeczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A mnie sie podoba to okno, kojaży mi się teraz ta buda z taki potworem z bajki pożerającym śmieci ;] Keep Workin... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Faktycznie moe to zależeć od wieku moddera ;] w jakim stylu robi mody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No, fajny śmietnik :) Powodzenia, narazie jest spox Tak z ciekawości - jakiego kompa tam upchniecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) e no ale pomyślcie.. musi być jakieś okno czy coś... Co za filzofia postawić sobie kubeł na śmieci w pokoju i przekonywać wszystkich że w środku prócz smieci jest komputer :).. a tak będzie widać co jest w środku, że to komputer, że są śmieci.. a jednocześnie mam nadzieję ze autor postara się aby ostatecznie było widać że przedmiotem wyjsciowym do moda był.. kosz na śmieci Edytowane 19 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 no spoko, ale jak dla mnie to tak, jakby robiąc moda w stylu radiostacji z II wojny światowej dowalić na froncie wentyl podświetlony :] Takie rzeczy to można robić sobie przy modzie podrzędnym... ;) Jak się idzie w jakąś koncepcję, to powinno się jej bezwzględnie już trzymać moim zdaniem. Zobaczymy jak wyjdzie. Co do moda to jestem zaciekawiony, ale w kwestii okna jestem 'na nie'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No, fajny śmietnik :) Powodzenia, narazie jest spox Tak z ciekawości - jakiego kompa tam upchniecie? Do przymiarki mamy codeshita i jakąś tam starą płytę ATX... do fotek wepchamy tam coś pożądniejszego (może płytkę asusa ze złotym laminatem bo będzie dobrze pasować do kolorystyki moda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Na okienku bedzie taki o to ludek :) albo bardzo podobny, rezygnujemy z akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...