Slayer Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Wiem, jak to się robi w Virtual PC, ale za nic nie mogę tego wykonać w VMware. Z tego, co widzę, wersja Workstation nie pozwala bez klucza zrobić bootowania na CD-ROM, ani z Virtuala. nie wiem, jak do tego podejść. Wersja Player jak widze nie posiada praktycznie żadnych ustawień zwiazanych z bootowaniem Co można zrobić?!! Moze jakaś alternatywa? O crackach, lewych serialach nie ma mowy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 uzywam czasem tego progsa do zabawy z freeBSD, Linuxem ale chyba jestem przymulony dzisiaj bo nie czaje o co biega, mozesz jeszcze raz napisac ale jakos lopatologicznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Pobierz do Workstation klucz trial ze strony producenta. Zainstaluj sobie wszystko.... potem pod Player mozesz odpalic plik dysku z wersji Workstation Player tylko odtwarza gotowe pliki dysku. Ktore musisz utworzyc w Workstation np. Edytowane 2 Marca 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Odkopię ;] Skąd wziąć plik konfiguracyjny dla tego programu?? Uruchamiam go i wyskakuje okienko żebym wskazał gdzie jest plik jakaś_nazwa.vmx. Gdzie coś takiego znaleźć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) witam http://www.vmware.com/vmtn/appliances/ lub zainstaluj sam co chcesz Edytowane 23 Grudnia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...