case Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 juz jest w koncu Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.DVDSCR.SVCD-TDi :twisted: no to ide ogladc.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 skad zassales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ze swojego ftp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja zassalem ale wersja nagrywana kamerka z kina bleee... poogladalem pare minut i moze by sie dalo do konca ale faktycznie chyba zassam DVD Rip ... ze swojego ftp ooo dobry czlowieku rzuc linkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja do pierwszej czesci podchodzilem 2 razy za kazdym razem zasypialem, ciekawe czy druga taksamo nudna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jak jestes fanatykiem ksiazki to nie ogladaj ;) pierwsza byla rzeczywiscie troche nudnawa a druga opinie sa podzielone obejrze to opowiem jak sie uda to bedzie u mnie w akademiku na projektorze pokaz o 20 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 SCR czyli screener = marna jakosc. Na DVDripa przyjdzie nam jeszcze poczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 wiesz co to jest dvdscreener ? to nie bluznij ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 sami znawcy Tolkiena :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 juz jest w koncu Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.DVDSCR.SVCD-TDi :twisted: no to ide ogladc.... :P Jasne. Jedyne 5CD (3.4GB). To bardzo mało, prawda? ;) Poczekam, aż ktoś skompresuje to na avi, bo na razie to mpeg. Lord of the Rings: The Two Towers *DVD SCREENER* 228x15 MB TDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mi sie nie podobala adaptacja druzyny pierscienia. Najbardziej sie zawiodlem na Aragornie. Wogule ten aktor jakos nie pasuje do tej roli i ogolnie rzecz biorac gdyby nie te wrzaski jezdzcow to malo a bym zasnal na filmie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 sami znawcy Tolkiena :evil: a tobie co 8O :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 na dniach ma pojawić się XVID więc warto jeszcze troche poczekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja do pierwszej czesci podchodzilem 2 razy za kazdym razem zasypialem, ciekawe czy druga taksamo nudna Sa gusta i gusciki ale to wykracza poza wszelkie normy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Ja zasysam teraz plik o nazwie Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.CD1.DVD.SCREENER.XviD.avi, jak dociągne do końca to dam znać czy to jakiś fake czy prawdziwy DVD rip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mi sie nie podobala adaptacja druzyny pierscienia. Najbardziej sie zawiodlem na Aragornie. Wogule ten aktor jakos nie pasuje do tej roli i ogolnie rzecz biorac gdyby nie te wrzaski jezdzcow to malo a bym zasnal na filmie ;) Wiesz... kazdy ma swoje wyobrazenie o postaciach jak czyta ksiazke, widocznie rezyser mial takie wiec takiego aktora zatrudnil. Mi sie film bardzo podobal, nie wiem jak mozna na nim zaspac... I nie poogladam nic na kompie zanim nie pojde do kina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja zasysam Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.CD1.DVD.SCREENER.XviD.avi mam już 200Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jak masz już 200 mb to podglądnij czy to lotr czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 michalak, a czym ściągasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 xvid to raczej fake sprawdz divxfixem co to jest najpierw ;) svcd zajmuje 4CD i jakosc DVD rip , tylko ze dzwiek troche skaszanili sam film calkiem mi sie podobal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.CD1.DVD.SCREENER.XviD.avi to oczywiscie fake jest to w rzeczywistosci GOOODWILL HUNTING Narazie JEDYNY DVD RIP to 4 plytowy SVCD TDi. Bardzo dobry obraz, slaby IMHO dzwiek (stereo, cichy, zle downsamplowany z 48 -->44 kHZ) vito z TDi ma ponoc jutro/pojutrze wypuscic nowy release w Xvid'zie (pewnie dlatego ciagle tak malo sources z wersja SVCD) - mniejszy i lepsza jakos i rozdzielczosc. Niestety nie udalo mi sie dowiedziec czy oryginal jest z dzwiekiem DolbyDigital wiec pozostaje czekac i miec nadzieje ze bedzie wersja z AC3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 no to kazuje tego LOTRA w XVIDZIE, a ściągam z EMULE a tam sie nie da podejrzec pliku?! a jak sie da to jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 hmmm nie wiem ale jak masz niedossany plik .avi to sproboj go programem divfix `naprawic` i juz mozna oglądać :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.CD1.DVD.SCREENER.XviD.avi to oczywiscie fake jest to w rzeczywistosci GOOODWILL HUNTING Narazie JEDYNY DVD RIP to 4 plytowy SVCD TDi. Bardzo dobry obraz, slaby IMHO dzwiek (stereo, cichy, zle downsamplowany z 48 -->44 kHZ) vito z TDi ma ponoc jutro/pojutrze wypuscic nowy release w Xvid'zie (pewnie dlatego ciagle tak malo sources z wersja SVCD) - mniejszy i lepsza jakos i rozdzielczosc. Niestety nie udalo mi sie dowiedziec czy oryginal jest z dzwiekiem DolbyDigital wiec pozostaje czekac i miec nadzieje ze bedzie wersja z AC3 Nie 4 płytowy, a 5 płytowy. 3.4GB za nic nie wejdzie na 4CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no to kazuje tego LOTRA w XVIDZIE, a ściągam z EMULE a tam sie nie da podejrzec pliku?! a jak sie da to jak? A chociażby virtualdubem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Nie 4 płytowy, a 5 płytowy. 3.4GB za nic nie wejdzie na 4CD. chyba ogladalem to wiem ile plyt ma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 wiesz co to jest dvdscreener ? to nie bluznij ;) wiem, jakosc nieporownywalnie gorsza od dvdripa, mialem juz wiele dvdscreenerow i nawet nie chcialo mi sie tego ogladac. LOTR jest takim filmem, ktory i tak pierwszy raz ogladam w kinie, z dopiero potem sciagam dvdripa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no to widocznie nie wiesz bo DVDscreener to normalny rip z plytki DVD jednak jest to najczesciej rip z wersji poprzedzajacej wydanie finalne DVD (np z plytki dla sponsorow /aktorow whatever .., nie ma jakis bajerow i extrasow ) niczym sie raczej nie rozni od dvd ripa od czasu do czasu pojawia sie tylko napis for screening costam....only a dvdrip to rip z orginalnego dvd bez tego napisu i to jest jedyna roznica chyba ci sie pomylil screener z kina z dvdscreenerem screner to nie zawsze znaczy kamera,kino,chinczyki bija brawo,napisy tajwanskie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no to kazuje tego LOTRA w XVIDZIE, a ściągam z EMULE a tam sie nie da podejrzec pliku?! a jak sie da to jak? A chociażby virtualdubem. ja polecam avipreview Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 nio to xvid jest już dostępny w sieci. Relase wypuściła ViTE, a oto szczegóły : Ripper......: Team ViTE Genre.........: Fantasy / Adventure Video Codec.: XViD Runtime.......: 179 min Video Format: 2Pass 970kbits/s Rating [iMDb].: 8.9/10 Audio Codec.: MPEG1 AudioLayer3 Audio Format: 135kbps VBR,48kHz Aspect Ratio: 2.35:1 aha rip oczewiście 2 cd. Czas najwyrzszy zabrać sie za ściąganie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...