Kanghoy Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Tylko mi tu nie LOLowac :) chodzi mi o to czy lepiej przez zasiłke czy bezpośrednio do kontaktu??? TZN chodzi mi tu czy podłączenie do zasiłki zrzera jej duzio mocy czy praktycznie mało co?? A może wogóle?? :) Zaciekawiło mnie to... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Najlepiej jest monitor do sieci bezposrednia podlaczyc bo zasilka moze nie wytrzymac , ale to zalezy jaka masz zasilke i co w kompie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Najlepiej jest monitor do sieci bezposrednia podlaczyc bo zasilka moze nie wytrzymac , ale to zalezy jaka masz zasilke i co w kompie :) A myslisz ze podlaczenie monitora obciaza zasilke !! ?? WOGOLE NIE OBACIAZA !! W zasilce to jest tylko przejscie 230 V na to gniazdko i nic wiecej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 :lol: Nie no ... boszeee ... w zasilaczu jest tylko przejście bezposrednio z wejścia poweru dla zasiłki do gniazdka na monitor (taki przedłużacz jakby)... to wogóle nie obciaza zasiłki .... wyobraż sobie gdyby monitor miał Ci brać 100W z 200Watowej zasiłki !!!! .. nie no miękne czasem jak czytam forum ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 hehe, ja szczerze mpowiac nie wiedzialem, ale spoczko, dobzr wiedziec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Wszystko zalezy od monitora. Jezeli masz 17< to lepiej jest podlaczyc bezposrednio do sieci bo jezeli wlaczysz komputer a potem monitor to jest to duzy skok napiecia czego napewno nie polubi zasilka ;) Z drugiej strony jezeli kiepska jest instalacja w domu to i tak to nie ma roznicy bo tak czy siak i tak bedziesz miec skok napiecia taki jak bys podlaczyl bezposrednio do zasilki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Slicznie all wyjasnione. Niniejszym closed topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...