vice Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Zapraszam do wypowiedzi. Chodzi mi o stabilne htt 300 conajmniej. Infinity nie ma sata 2 czy sa jeszcze znaczace roznice i ktorą plyte kupic lepiej?Planuje zakup prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Epox będzie lepszy od DFI Infinity. Jego możliwości oc są prawie na takim poziomie jak w LanParty. Epox był bardzo wysoko oceniany przez zagraniczne serwisu. Tu masz porównanie z LanParty. Wyraźnie widać, że Epox traci bardzo niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Popieram swojego przedmówcę, bierz Epoxa. Tą płytkę stać naprawdę na wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ja rowniez polece epox'a :) to takie tansze dfi lanparty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Epox, zdecydowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
og0r Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Widzisz vice nie tylko ja polecam Ci Epoxa :) a co do Twojego pytania o napięcia to niestety najwyższe jest 1,55 ale mam bios z 2004 roku (oj chyba pierwszy) więc może nowy bios coś zmieni ja w poniedziałek zabiorę się za próby podkręcania mojego semprona to zobaczymy co ta płyta potrafi. Wgram też nowy bios, może napięcia będą wyższe. Ale 1,55 przy chłodzeniu AC jakie posiadam napewno mi wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) czyli + dla dfi ktore ma z tego co pamietam wieksze mozliwosci. Ktos jeszcze chcialby cos dodac? Edytowane 3 Marca 2006 przez vice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 nie zaden + nie potarfisz czytac ? :blink: epox bedzi elepszym wyborem ... ma wieksze mozliwosci o/c jest stabilniejsza wogole jest lepsza chyab ze masz od wyboru lan party to bierz lanparty jezeli nie to tylko 9NPA+ :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...