Kacior Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mam problem z Nortonem 2003 pod 98 . Po zainstalowaniu wyskakuje mi ze musze zrobic restart i tak za kazdym razem jak restartuje . Nie moge go włonczyc bo sie pluje ze musze komputer zrestartowac:| juz nie wiem co robic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Oryginal kupic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mam problem z Nortonem 2003 pod 98 . Po zainstalowaniu wyskakuje mi ze musze zrobic restart i tak za kazdym razem jak restartuje . Nie moge go włonczyc bo sie pluje ze musze komputer zrestartowac:| juz nie wiem co robic .sorrki ale to jest naprawde smieszne :lol: :lol: :lol: i tak w kolo macieju :?: :?: :?: restart i restart .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 sorrki za poprzedni post ale czy nie mozesz go wywalic w trybie awaryjnym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ta mialem to, a pod xp to wogule wlaczyc nie moglem coz zrobilem krok do tylu do 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...