dobry666 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam ! Kiedys czytałem jakieś pismo komputerowe.. i pamietam ze jest taki program dzieki ktoremu bede mogl zrobic restart systemu bez wylaczania i ponownego wlaczania komputera.. tak jak by restart kompa na pewnym poziomie systemu ktory nie bedzie potrzebowal zamkniecia calego systemu, a tylko zrobi to przy wlaczonym kompie! Jak dla mnie to dosc ciekawe rozwiazanie.. i nie szukam juz od dluzszego czasy tego programu i nie moge znalzc :( i nie pamietam jego nazwy... nie jestem pewnien ale kiedys widzialem opis teg chyba w gazecie chip ..ale .. nie jestem pewnien.. bardzo prosze o pomoc chlopaki :) !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Windows 98 się tak dawał zrestartować, jak klikałeś restart to przytrzymywało się Shift :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 XP sie tak nie da ? (nawete nie próbowałem jeszcze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Raczej nie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry666 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 da daaa na 100% !! :) tylko trzeba znaleźć ten program :P pozdrawiamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Swoją drogą, to leniwy jesteś: http://www.google.pl/search?hs=rrm&hl=pl&c...btnG=Szukaj&lr= Tu jest... ale o 98, o XP nigdzie nic nie widać, może ktoś Ci bajkę wcisnął? Edytowane 4 Marca 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry666 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 leniwcem nie jestem.. :P szukalem tak.. ale nic z tego.. znalazlem to co Ty.. ale wiesz.. nikt mi nie musiał bajki wciskać bo ja sam to widziałem ;) Peace.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Z tego co pamietam, to restart samego explorera wystarczal. Ale czy w XP tak sie da, to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Oczywiscie, ze sie da, i nie potrzeba do tego zadnych dodatkowych programow. Procedura: - uruchamiamy za pomoca Ctrl-Alt-Del Menedzer Zadan - na zakladce procesy znajdujemy explorer.exe i konczymy go (w tym momencie zniknie nam wszystko z ekranu poza tapeta i menedzerem zadan - tak ma byc) - przechodzimy w Menedzerze Zadan na zakladke Aplikacje i naciskamy Nowe Zadanie. wpisujemy explorer.exe i naciskamy OK włala :) Aha: jakby ktos przez przypadek zamknal menedzer zadan przed ponownym uruchomieniem explorer.exe, to niech nie panikuje tylko jeszcze raz nacisnie Ctrl-Alt-Del. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Tylko, że to wcale nie restart, bo na to samo wyszłoby jakbyś się wylogował i zalogował ponownie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Ale do wielu rzeczy wystarcza. EDIT: nie do konca to samo, bo tutaj sie nie wylogowujesz. Edytowane 5 Marca 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...