Jardins Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam! Przede wszystkim chciałem podziękować za poświęcony czas. Więc mój problem polega na tym, że logowanie się na wszelkiego typu strony WWW z kontami (patrz: tlen, grono itp.) po prostu się nie udaje… Np. na gronie po wpisaniu użytkownika i hasła [na 100% poprawnego] nic się nie dzieje… klikam załoguj i nawet nie wyskakuje komunikat ze cos jest źle. Drugi przykład, o2.pl zalogowanie na pocztę udaje się owszem, ale nie mogę już nic więcej zrobić bo wyskakuje mi monit logowania, podobne rzeczy dzieją się jak próbuję zalogować się na Administratora domeny na www.domeny.pl podobnie jest wszędzie… dziwo forum mi działa… System: Microsoft Windows XP Home Edition Wersja 2002 Dodatek Service Pack 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 System systemem - ale jakiej przegladarki uzywasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jardins Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 w Internet Explorerze i Mozilli dzieje sie jednakowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 w Internet Explorerze i Mozilli dzieje sie jednakowosprawdź opcja ciastek (możliwość ustawianie odczytywanie itd...), najlepiej w IE dodaje problematyczną stronę w opcjach ciastek, jako zawsze dozwolone... czy coś takiego i sprawdź czy działa jak tak to problem rozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Sróbuj przeinstalowć przeglądarki bo jest to ewidentnie z nimi problem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jardins Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 nic nie dalo... ani jedno a ni drugie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Skoro zabawa przeglądarkami nic nie dała to może ustawienia firewalla (jeśli posiadasz)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jardins Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ok, sprawa rozwiazana, tak jakby... okazalo sie, ze rzeczywiscie to wina firewalla poniewaz jak go wylacze to wszystko gra, posiadam Kerio Personal Firewall i niestety, nie wiem jak go ustawic zeby to przepuszczal... chodzi o to, ze dalem mozilli i firefoxowi wszystko na "dopusc" a to nie pomoglo... Any ideas? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jardins Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ok. problem rozwiazany w 100% dzieki wszystkim, chodzilo o filtrowanie plikow cookies w firewallu ;) dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...