DENEBO Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam... :) Mam zamiar kupić "TUNER TV LEADTEK WINFAST 2000XP EXPERT" Chcę zgrywać obraz z kaset VHS na PC (DVD), ale nie wiem co z jakością przechwytywanego obrazu?? <_< oraz z jaką maksymalną rozdzielczością można to robić ?? :rolleyes: Proszę o informację na temat tego tunera !!! Czy jest to sprzęt dobrej jakości ?? Pozdrawiam... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Hardware Interface 32-bit PCI 2.2 bus mastering Compatibility Graphics drivers must include DirectX 8.1 software Video Standards NTSC, PAL or SECAM TV Tune NTSC, PAL I/DK, PAL BG/DK, PAL M/N, SECAM LL, SECAM BG for respective model Full 181 channels supported FM Tuner Stereo FM 76Mhz ~ 108Mhz (worldwide except Japan) 88Mhz ~ 108Mhz(for Japan only) Video Display True color overlay in scaleable video-in-a-window Video Format RGB32/RGB24/RGB15/YUY2 Drivers WDM drivers for Windows 98SE/ME/2000/XP Connectors 1 for RFTV source reception 1 for RFFM source reception (FM version only) 1 MiniDIN9-pin connector for video and audio input 1 phone jack for audio output 1 phone jack for I/R sensor Bundle software Video Studio 8.0 from Ulead Cool 3D 3.0 from Ulead WinFastDVD from Leadtek Package Contents WinFast TV2000 XP card WinFastPVR drivers/utilities CD-ROM 1 MiniDIN A/V cable 1 stereo audio cable Remote control & batteries IR sensor plug FM antenna cable(FM version only) User's manual Minimum System Requirements One available PCI compliant slot Pentium II 300MHz or higher compatible PC 64MB of system memory Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP Graphics sub-system with DirectX 8.1 or above 16-bit sound card czego jeszcze ci potrzeba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DENEBO Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Dzięki za info !!! :unsure: Pytam się czy ten Tuner TV jest dobrym sprzętem ... TZN..czy za cenę ok.190zł warto kupić ,czy też w podobnej cenie można dostać tuner innej firmy z lepszymi możliwościami oraz z lepszymi parametrami ??? Ścislej mówiąc interesuje mnie jakość i rożdzielczość przechwytywanego obrazu :lol2: Pozdrawiam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 nie wiem jaka ten tuner ma rozdzilczosc itp, ale kilku znajomych i userow forum maja go i nie nazeja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DENEBO Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Wielkie dzięki.... Czyli czas na zakup.... Pozdrawiam......... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...