Katarzynka Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam. Bardzo prosze o rade... Mam 350 zl + chce sprzedac stara (tzn nie taka stara ;p) plyte glowna (asus a7n8x-e w wersji deluxe) oraz athlona 1Ghz i kupic nowy procesor oraz plyte, myslalam o platformie s939. Poradzcie mi cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) trochę mało kasy ale płyta to chyba ASROCK DUAL SATA2 będzie najlepsza a z proca to jakiś SEMPRONIK Edytowane 4 Marca 2006 przez HA98M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraven Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Witam. Bardzo prosze o rade... Mam 350 zl + chce sprzedac stara (tzn nie taka stara ;p) plyte glowna (asus a7n8x-e w wersji deluxe) oraz athlona 1Ghz i kupic nowy procesor oraz plyte, myslalam o platformie s939. Poradzcie mi cos...Asrock+Sempron 3000(socket939) Edytowane 4 Marca 2006 przez Vraven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Za 600zl mozna kupic zestaw Sempron 3000 s939 i Asrocka dual sata2 tyle ze trzeba by bylo dolozzc troche kasy, bo watpie zeby stary sprzet byl wart 250zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Za 600zl mozna kupic zestaw Sempron 3000 s939 i Asrocka dual sata2 tyle ze trzeba by bylo dolozzc troche kasy, bo watpie zeby stary sprzet byl wart 250zl.jak chce kupiś już trochę lepsz sprzet niż miała to trochę dozbiera a się opłaca... a jak się poszczęści to i sprzeda stary za fajną sumkę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Jak będziesz miała 600zł to bierz Asrocka K8 939Dual-Sata II + Sempron 64 3000 s.939. Bo jak z 450zł to zostaje jeszcze s.754. Ja jestem za s.939 i bym do zbierał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 widzialam plyte glowna taka jak moja ostatnio, ze poszla za ok 250 zl, wiec ja ja sprobuje sprzedac za 200 :) a procesor widzialam na allegro w licytacji za 80 zl i kilka godzin jeszcze do konca... nie no zawsze troche moglabym jeszcze dorzucic do tego :) ale nie za duzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Jak będziesz miała 600zł to bierz Asrocka K8 939Dual-Sata II + Sempron 64 3000 s.939. Bo jak z 450zł to zostaje jeszcze s.754. Ja jestem za s.939 i bym do zbierał :wink: tak jak maciag pisze zostajejeszcze 754 ale jej nie polecam lepsza jest 939 i na nią bym dozbierał i napewno bym kupił :D 939 widzialam plyte glowna taka jak moja ostatnio, ze poszla za ok 250 zl, wiec ja ja sprobuje sprzedac za 200 :) a procesor widzialam na allegro w licytacji za 80 zl i kilka godzin jeszcze do konca... nie no zawsze troche moglabym jeszcze dorzucic do tego :) ale nie za duzo :/ no więc jak sprzedasz to kupuj asroch dual-sata2 i seprona 3000+ :D (nie ma innego wyjścia :-P ) Edytowane 4 Marca 2006 przez HA98M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Widzialam ostatnio chyba w pcprojekt semprona 3000+ na s939 za 350 i do tego jeszcze jakas plyte glowna, co sadzicie o Abicie UL8??? Albo zaproponujcie mi jakas plytke do 300 zl :) Aha... musi byc na agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 w płytach na AGP nie jestem teraz rozpoznany za bardzo :cry: ale bym wybrał tego asroka, zawsze masz możliwośc wymienienia karty na pci-e :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 wlasnie nie bardzo, poniewaz ostatnio kupilam karte graficzna i nie chce znowu jej zmieniac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ale kto wie może w pszyszłoiści wymienisz :D ale patrząc realnie to będziesz musiała w przyszłości wymienić całego kompa :D ale weź pod uwagę że ta płyta nie jest za droga i i dobrze się prezentuje. ja bym ją wybrał ale ty zadecydujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 chetnie bym ja wziela, ale karte kupilam za 370 zl, zakladajac, ze sprzedam ja za ta sama cene to nie bardzo widze jakas dobra karte na pci-e za ta cene :/ chyba, ze sie myle :) a co sadzisz o tym Abicie UL8??? http://www.pcprojekt.pl/?p=katalog_produkt...id_produktu=828 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 :mur: Przecież ASRock dual sataII ma agp :mur: I pci-e :] Bierz to co pisali wyżej, czyli tego asrocka i semprona 3000+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 nie jest najgorszy. ale kosztuje więcej od asroka. te płyty są trochę podobne do siebie z tym zę ASrock odsługuje pci-e. bież co chcesz ale ja pozostaję przy moim i jestem za ASROkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ja bym wzią asrocka no jest przynajmniej możliwość wsadzenia grafy na pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Bierz Asrocka będziesz mogła kiedyś sobie kupić grafe na PciExpress :wink: a w tym Abicie nei. Asrock to hit jak za te $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 w sumie nie zauwazylam, ze mozna i pcie i agp wlozyc :) czy to jest tak plyta??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17186 czy ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20312 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 w sumie nie zauwazylam, ze mozna i pcie i agp wlozyc :) czy to jest tak plyta??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17186 czy ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20312 ??? To ta 2. Tylko w Apollo.pl jest tańsza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 A ja bym polecił zapytac w bitcomputer ja za ten zestaw z przesyłka zapłaciłem 592zł. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 To ta 2. Tylko w Apollo.pl jest tańsza :wink: A ja bym polecił zapytac w bitcomputer ja za ten zestaw z przesyłka zapłaciłem 592zł. pozdrawiam Nie no jasne, ze nie bede kupowala w komputroniku :D tylko tam maja najlepszy wybor :D a plytki bede szukala tanszej po roznych sklepach :) Wielkie dzieki za rade :) Podziwiam to forum bo piszac temat z pytaniem w kilka minut mozna juz znac wyczerpujaca odpowiedz :D Pozdrowienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 A czy moglibyscie mi podac jakis sklep gdzie bylaby ta plyta i ten procesor w miare najtaniej??? bo jakos nie moge znalezc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Bitcomputer jak pisałem kupiłem sempa z asrockiem za 592zł z przesyłka. Tyle ze trzeba to zamówic telefonicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 AMD Sempron 3000+ OEM Asrock 939DUAL-SATA2 I chłodzenie na procka: Pentagram NX-80 Al OEM razem 647zł w www.apollo.pl 608zł bez chłodzenia w www.proline.pl tyle że tam nie mają nic z chłodzenia ciekawego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 serwal a AC freezer 64 pro nie bedzie lepszy od tego co ty podales ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 a wlasnie :) mialam jeszcze napisac o cooler tylko taki, zeby mozna tego semprona podkrecac ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Arctic Freezer 64 PRO bedzie idealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 mam ac freezer 64 pro i na temperaturkę nie narzekam po kilku godzinach ostrego grania max 35 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 A czy do takiego zestawu: Sempron 3000+ Asrock Dual Sata2 R9700pro 2 dyski (jeden sata i jeden ata) nagrywarka dvd oraz cd starczy fortron 400W??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Spokojnie starczy do takiego zestawu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...