sylwia Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Mam zamiar kupić antywirusa (dokładniej tata:P) i lepiej Noda czy Nortona? W sumie używałam przez pewien czas obu (na różnych kompach) i trudno mi powiedzeć, który lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Było wiele razy :mur: NOD32 imo lepszy od nortona, albo avast-darmowy chociaż ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Grzechu_1990 napisał(a): Było wiele razy :mur: NOD32 imo lepszy od nortona, albo avast-darmowy chociaż ;]avsAt i tylko avast! patrz na sig system ma roczny przebieg na tym celku siedzi siostra przygotowująca się do matury i na nim NIE MA żADNEGO ANTYWIRA i wszystko chodzi bez bólu lepszego nie trzeba :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 O nortona to chodziło mi o Norton Internet Secrity nie antywira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Luk3 napisał(a): avsAt i tylko avast! patrz na sig system ma roczny przebieg na tym celku siedzi siostra przygotowująca się do matury i na nim NIE MA żADNEGO ANTYWIRA i wszystko chodzi bez bólu lepszego nie trzeba :lol2:Jasne heh. Bierz NOD-a 32 nie obciąża kompa dziala super. No i jakby nie bylo jest to aktualny nr 1 na świecie. Wiem bo mam go w domu i w pracy na 150 komputerach i dziala super.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nie wiem jak się sprawują najnowsze Nortony ale po przesiadce z Nortona 2003 na Avasta :wink: zmieniłem swoje poglądy :) Nortony są bardzo ramożerne. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nod32 > Norton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...