cipek-arek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 witam mam dylemat która obudowe wybrać??? jakie jest wasze zdanie???wiem kazdy ma inny gust ale prosze o opinie szczere!!!a moze inna w tym przedziale cenowym?? http://www.4max.pl/default.asp?g=119&gg=21&produkt=1821 http://www.4max.pl/default.asp?g=119&gg=21&produkt=1598 _________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Mnie się bardziej podoba ta druga...sam bym taką chciał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Miałem identyczny problem i wybrałem soprano. Jak dla mnie bardzo fajna wystarczajaco duza. Jedyne co moze przeszkadzac, to plastikowy panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Ja bym brał Soprano. Na żywo ta obudowa prezentuje się zajefajnie Edytowane 4 Marca 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Miałem identyczny problem i wybrałem soprano. Jak dla mnie bardzo fajna wystarczajaco duza. Jedyne co moze przeszkadzac, to plastikowy panel.mam do ciebie pytanko czy jak masz zasilacz nie pod kolor obudowy to widać go przez okienko??? a i własnie a ona jest otwierana masz moze jakąs linke jak otworze przodni panel jak wygląda???i czy się nie rusza??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Tak zasilacz widać zreszta jak chcesz to napisz do mnie na PW jakie zdjecia bys chciał to Ci zrobie i przesle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 druga jest fajna czyli soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 wedlug mojego gustu to soprano :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...