s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Siemka!! Chcialem zapytac ktora mobo lepsza gigabyte k8ns rev 2.0 czy msi k8n neo ktora bedzie lepsza do O/c stabilniejsza itp . MSi mozn ajuz kupic za 179 zł u mnie w gliwicach w sklepie . zato k8ns rev 2.0 za 219 czy oplaca sie doplacac ?? prosze o szybka odpowiedz :wink: zalezy mi na O/c Edytowane 4 Marca 2006 przez s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Z tymi MSI jest różnie. Kumpel na pierwszej płycie nie mógł przekroczyć HTT 295MHz. Natomiast na nowym egzemplarzu spokojnie robi HTT 330MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ale za atka cene to :):) na allegro widzialem ja po 139 zl kurcze bo tak tanio niech ten koles ju zmi da kase za grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...