Nikolas Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 witam mam grafike radeona x700 128\128 mam pytanie w jaki sposob mozna go podkrecic i czy to jest bezpieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Przykro mi nie ten dział :/ Ale jak już jestem odpowiem :P Sciągasz sterowniki ze strpmy www.omegadrivers.net Jest tam program Ati Tray Tools. Będziesz miał na pasku czerwoną skrzynkę. Klikasz na nią prawym dajesz hardware overclocking. Potem radź sobie sam. Podkręcanie jest bezpieczne lecz wiąże się z większym oddawaniem ciepła, większym pobieraniem prądu co wiąże się z zasilaczem. Można tak pisać w nieskończoność podaj zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikolas Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 witam zasilacz mam Megabajt MGB-350S ATX on wystarczy czy musial bym go zmienic i jeszcze kwestia chlodzenia standardowy wentylator na karcie wystarczy czy tez musial bym zalozyc wiekszy i jeszcze takie pytanie czy po podkreceniu karty mozna ja potem przywrocic do standardowych ustawien dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Megabajt napewno nie wystarczy pozbadz sie tego chlamu jak najszybciej raz dostalem to jako zastepczy zasilacz rowniez 350W i spalil sie po 10 min gry w colina 4 a wtedy musial pociagnac tylko bartona @ 3200+ fx5200ultimate i 512ram ;) dobrze ze nie pociagnol za soba reszty sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...