toms Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Witam. Mam problem z zainstalowaniem niektorych programow pod Windowsem XP. PRogramy to: - Drive Image 2002 - wyskakuje "1608: Uanble to create InstallDriver instance" - VMware 3.2 - pisze "Install script is missing from the machine. If available, please run ISScript.msi or caontact your support personel". U znajomych program ten dziala, probowalem rowniez uruchomic ten plik (znalazlem go w katalogu windowsa, zainstalowal sie jakis program ale nie pomoglo). Znajomy powiedzial mi, ze Framework z Visual Studio moze pomoc, ale nie pomogl. Mam tez problem z Norton System Works 2003 - dzila mi wszystko oprocz Norton Antywirus (choc wszystko sie instaluje). W opisie pisze, ze moga byc prooblemy pod XP i pisze co zrobic, zrobilem i nie pomoglo. Zachowuje sie program tak, ze nie da sie wlaczyc Autoprotect (caly czas jest disable). U znajomego znow jest tak, ze dziala mu TYLKO Norton Antywieus. DZiwne. Tez ma Windowsa XP. Co zrobic :roll: Glownie zalezy mi na zainstalowaniu dwuch pierwszych programow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Wiem że forum "Nowości" to idealny dział do zamieszczenia tego pytania, ale ja mimo wszystko skieruje je na "Oprogramowanie" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Witam. Mam problem z zainstalowaniem niektorych programow pod Windowsem XP. PRogramy to: - Drive Image 2002 - wyskakuje "1608: Uanble to create InstallDriver instance" - VMware 3.2 - pisze "Install script is missing from the machine. If available, please run ISScript.msi or caontact your support personel". U znajomych program ten dziala, probowalem rowniez uruchomic ten plik (znalazlem go w katalogu windowsa, zainstalowal sie jakis program ale nie pomoglo). Znajomy powiedzial mi, ze Framework z Visual Studio moze pomoc, ale nie pomogl. Mam tez problem z Norton System Works 2003 - dzila mi wszystko oprocz Norton Antywirus (choc wszystko sie instaluje). W opisie pisze, ze moga byc prooblemy pod XP i pisze co zrobic, zrobilem i nie pomoglo. Zachowuje sie program tak, ze nie da sie wlaczyc Autoprotect (caly czas jest disable). U znajomego znow jest tak, ze dziala mu TYLKO Norton Antywieus. DZiwne. Tez ma Windowsa XP. Co zrobic :roll: Glownie zalezy mi na zainstalowaniu dwuch pierwszych programow. Nowy. Jeszcze się głubi :ll: A co do toms`a. Niektóre programy poprostu niechcą się XP zainstalować, i musisz się z tym pogodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Witam. Mam tez problem z Norton System Works 2003 - dzila mi wszystko oprocz Norton Antywirus (choc wszystko sie instaluje). W opisie pisze, ze moga byc prooblemy pod XP i pisze co zrobic, zrobilem i nie pomoglo. Zachowuje sie program tak, ze nie da sie wlaczyc Autoprotect (caly czas jest disable). U znajomego znow jest tak, ze dziala mu TYLKO Norton Antywieus. DZiwne. Tez ma Windowsa XP. miałem podobnie, i oczywiście tez mam windows xp. nie pamietam co mi pomogło ale chyba odinstalowałem wszystko, usunąlem recznie pliki i chyba nawet wpisy do rejstru szukalem:) a potem oczywiście zainstalowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...