MaVerPL Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam do was prosbe by ktos mi napisal ktora najlepiej kupic karte. Moge wydac do 500zl. Chcial bym by karta byla wydajna do gier . NIe wiem czy za taka sume oplaca sie kupowac karty 256Mb . Prosil bym o opinie. Nie znam sie w temacie wiec byl bym wdzieczny za pomoc w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Jest podwieszony duzy temat o kartach graficznych-jaka qpic-tam sie zapytaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Po 1. Zły dział powinno być ---->tu<---- Po 2. Czy to ma być AGP czy PciExpress <_< My tu wróżkami nie jesteśmy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...