Flex Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam. Mam obecnie GF4200Ti chłodzony Zalmanem ZM80D-HP - pasywnie. Zmierzam sie przesiąść na GF7800GT i nie wiem czy ten Zalman se poradzi z nowym GF. Ewentualualnie bym go owiał OP1 80mm FV. Da rade? Nie zalezy mi na OC tylko na ciszy. Jak nie da rady to chyba wezme Zalmana VF700-Cu. Wolałbym jednak zaoszczedzic te 100 zł wiec pytam was o opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Pasywnie nie ma szans... te karty wymagają aktywnego chłodzenia... niewiem niech ktoś powie... ja bym go owiał z góry 80x80 i z boku najlepiej 120x120. Jak nie VF700-CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Raczej bedzie ciezko. Musialbys miec rewelacyjna cyrkulacje w budzie. Albo kanapke z 2x 120mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) a wejdzie wogole na ta karte? bo chyba nie wchodzil na serie 6xxx Edytowane 5 Marca 2006 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...