bartek-x06 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 mam problem chcialbym sie dowiedziec co mam zrobic poniewaz stoje pod dylematem kupienia nowej plyty glownej. chialem aby mi na kompie chodzila fifa 2006.procek mam 2,0 celerona 256 ramu (nawet jak mialem 512 to nie chodzilo) karte geforce fx5200 128/128 i plyte glowna "mercury".moj kumpel mial o wiele gorszego kompa odemnie i mu wszystko dziala . I teraz nie wiem co mam zrobic . chcialbym abyscie mi doradzili czy mam zmienic plyte glowna czy cos innego z podanych rzeczy. niby w wymaganiach gry i tak mam za duzo ale prosze o pomoc . z gory dziekuje czekam na kontakt albo odp na forum lub moje gg 524883 lub na maila nydyty@interia.pl dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Płyta główna/procek może poczekać. Jako pierwsza dowymiany kwalifikuje się grafika. Patrz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Płyta główna/procek może poczekać. Jako pierwsza dowymiany kwalifikuje się grafika. Patrz tu Czy ja wiem.Na mojim sprzecie fifa 2006 chodzi lux a mam podobna grafe albo taka sama.Moze tym problemem byc takze zamulony windows badz cos z tym zwiazane.Zainstaluje jakies stery najlepiej z certyfikatem i nie najnowsze bo tym karta nie trzeba najnowszych:)ja mam chyba 71 i cos tam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...