eladek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam mam takie pytanie chciałem ze znajomym zrobić małą sieć miedzy dwoma blokami i tu mam pytanie czy można połączyć karte sieciową bez przewodową i routerem czy musi być punkt dostępowy czy może być sam router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 O co ci chodzi ? bo nie kumam :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Pierwsze slysze o routerze bezprzewodowym. Jezeli ci chodzi o AP no to polaczysz to z karta bezprzewodowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eladek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 O co ci chodzi ? bo nie kumam :blink: no chodzi mi o to czy można by się tak połączyć że ja mam router i podpinam do niego internet i łącze go ze swoim komputerem kablem drogim a kumpel ma karte sieciową bezprzewodwą i czy to się połączy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Kup AP podłacz go do routera i po sprawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eladek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Pierwsze slysze o routerze bezprzewodowym. Jezeli ci chodzi o AP no to polaczysz to z karta bezprzewodowa. ja nie rozumiesz mówie o kracie sieciowej bezprzewodowej która by się połączyła z routerem czy może się tak połączyć co to jest AP Acess Point? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 AP jest to punkt dostepowy :D Wiecej info na :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 oczywiscie router moze miec wbudowany AP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Raczej AP moze miec wbudowany router :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 huh? 1998975[/snapback] Pierwsze slysze o routerze bezprzewodowym. Jezeli ci chodzi o AP no to polaczysz to z karta bezprzewodowa. .......to moze ........... google najpierw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Możesz zrobić to na dwa sposoby: 1. Internet -> Router z AP -> Karta sieciowa -> Komp1 -> Karta sieciowa bezprzewodowa -> Komp2 2. Internet -> Komp1 -> Karta sieciowa bezprzewodowa -> Ad-hoc -> Karta sieciowa bezprzewodowa -> Komp2 Tylko w tym drugim przypadku aby Komp2 miał neta to Komp1 musi być włączony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...