grzesi0 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Zakupiłem na allegro aparacik Mustek - Gsmartmini ( http://allegro.pl/item89389619_fajny_aparacik_.html ) . Zapomniałem tylko o tym ze mam windowsa xp , a to dziala pod windowsem 98. Czy jest jakas rada albo jakies oprogramowanie darmowe w necie pod windowsa xp do tego aparaciku ? Prosze o szybka odpowiedz, ogromne dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Sprobuj sciagnac wersje programu ktorym sciagasz z aparatu zdjecia pod XP. Jezeli trzeba go instlaowac sprob zrobic to recznie stery od 98 moga pujsc pod XP. Sprobuj tez programem Smart Cam Mananger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Tu masz sterowniki http://www.mustek.com/supportdrivers.aspx?...a&series=GSmart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a ten " Smart Cam Mananger " dziala pod xp ? I czy znasz jakis konkretny link bo jak to wpisuje to mi pokazuja sie same strony z crackami w google, tego aparatu jescze nie mam bede go mial za jakies 2 dni jak dojdzie prezesylka tylko ze pisze ze pod 98 only i mam z tym problem :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Dziękówa 10 tysięcy TomekB ! :) sorry za kłopot ale jeszcze nie koniec :) TomekB które trzeba sciagnac ? te ? Windows XP Driver - All in one 09/09/02 1.3 3.26 MB Disk_All gsmartminiv13.EXE czy inne zeby mi ten aparat chodzil pod xp - ekiem ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Potrzebuje tą płytke albo zawartość tej płytki na ISO !!! Zakupiłem już to mam aparat ale są jakieś inne sterowniki! Czy da się jakoś zawartość tej płyty ściągnąć na dysk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...