ArtiXon Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam!Potrzebuje dosyc dobrej karty graficznej na AGP a kasy nie moge przeznaczyc za wiele bo wszystko wkladam w nowe komputery(w podpisie tylko jeden).Potrzebuje karte do gier bo komputer ten z sempronem bedzie sluzyl w innym mieszkaniu wylacznie do grania:)Myslalem nad firma galaxy bo uwazam ze to dobra firma i co sadzicie o tej karcieGFWarto ja licytowac?Czy moze jakiegos 6600 galaxy?Albo innej firmy????Jaka najlepsza??Interesuje mnie dobre O/C karty i dosyc cichy wiatrak badz jakis radiator.A i kasa to max 750-800pln. Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Licytuj ta 6800 gwarancja modowalnoci i podkrecalnosci. Do tego siliencer fabrycznie zamontowany. Cisza i wydajnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 zastanawiam sie nad nia:)Szkoda ze nie moge jej dostac nigdzie w sklepie w mieście.A na allegro nigdy nie kupowalem sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Ten sprzedawca jest raczej pewny ma mase komentarzy ze sprzetem komputerowym. Ja bym licytowal gdybym byl w Twojej sytuacji. Edytowane 8 Marca 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...