mich Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 witam jestem uzytkownikiem trefnego modelu k700i(juz 3 razy byl w serwisie). bawiac sie nim utworzylem pewnego dnia w folderze zdjecia, dzwieki, motywy dwa foldery o nazwach odpowiednio "." i ".." . ku mojemu zdziwieniu dajac na info pamieci glownego folderu(zdjecia, dzwieki itd) wyswietla mi iz owe dwa foldery maja np. 700mb :)(UWAGA przez chwile telefon wydaje sie byc zawieszony, poniewaz liczy pamiec:P)co zliczajac wszystkie daje 1500mb albo nawet i wiecej:) chcialbym sie dowiedziec czy takie cuda i dziwy dzieja sie tylko u mnie czy wy tez macie taki nadzwyczajne zjawiska:) czy jest to wystarczajacy powod aby wymienili mi telefon na nowy?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Nie zrozumialem problemu. Tzn. rozumiem jaki telefona ma problem ale nie wiem jaki Ty masz problem ? Oddales go do serwisu z problemem ktory opisujesz ? Jezeli tak to nie wiem czemu odebrales go skoro wada nadal wystepuje. Jezeli te 3 poprzednie razy to byly inne problemy i tylko tak sobie wspomniales to oddaj go znow na gware. Wymienia soft i problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 po trzech naprawach, serwis powinien tobie wymienic na nowy telefon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 JAkieś błąd jest w oprogramowaniu, spróbuj zrobić flash :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...