Skocz do zawartości
w-u-j-e-k

Spalony Tagan 380

Rekomendowane odpowiedzi

Podłączyłem nowy sprzęt do zasilacza i niestety niechcialo dzialac więc postanowiłem zajrzeć " do środka ".Gdy już zdałem sobie sprawe że nic niezdziałam poprostu zacząlem składać obudowe w całość, gdy ją składałem nagle zrobiło się ciemno czyli brak światła w domu...... i tyle.

Teraz gdy chce podłączyc sprzet sie nieuruchamia.

Chyba to wszystko.....

Da się to jakoś naprawić ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhehehe, głupota ludzka jest nieskończona

a tak na poważnie, to najpierw sprawdź bezpiecznik z zasiłce, jeśli to nie pomoże to serwis

i tak miałeś szczęście że cię ponad 300v wyprostowanego nie rąbło, gratulacje możesz się poczuć jak górnik z Halemby, dostałeś nowe zycie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie 300 voltow a watow :) Wyprostowane to grozniejsze jakies? :)

Do autora tematu: w serwisie lepiej nie mowic jak to zaszlo, bo beda sie smiac przez pol roku, a opowiadac pewnie jeszcze dluzej :) Ja nawet jak zwykly dysk podlaczam to kompa z pradu odlaczam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie 300 voltow a watow :) Wyprostowane to grozniejsze jakies? :)

Do autora tematu: w serwisie lepiej nie mowic jak to zaszlo, bo beda sie smiac przez pol roku, a opowiadac pewnie jeszcze dluzej :) Ja nawet jak zwykly dysk podlaczam to kompa z pradu odlaczam :)

Voltow i Amperow :) (Waty nie kopia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buehehe, ale ty musisz byc bezmyslnym.

Nie no widze że ładną macie ze mnie polewe ,więc musze dodać coś na swoje usprawiedliwienie.

Tez zawsze odłaczam wszystko z gniazdka ale w tym przypadku kompletnie o tym zapomniałem i skutki są jakie są :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi