w-u-j-e-k Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Wie ktoś jak to zrobić ?? Bo mam pliczek ale trzeba podać haslo a hasla nieznam a jest mi bardzo potrzebny plik. Wie ktoś jak zlamać to hasło?? Jak moge złamać hasło w ppliku Rar?? bo mi kumpel (idiota ) niechce powiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Co to za plik :?: Advanced Password Recovery sobie poradzi, ale klikanaście rodzajów w zależności od obsługiwanych plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) jesli haselko "pozadne" to troche moze tobie to czasu zalac :P ( brutal force )zacznij od slownika polskiego potem...... angielski no i zostaje BF Edytowane 9 Marca 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) http://underpl.org/index.php?d=download&cat=44&dfile=404 Poleciłem ten program i podałem link wychodząc z założenia ze archiwum jest twoje i zapomniałeś hasła. Edytowane 9 Marca 2006 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ej moglbys wytlumaczyc jak to się robii zeby działało?? Bo za bardzo nie rozumiem tego programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Odpalasz RAR Password Cracker Wizard Create new project -> Load RAR archive (dodajesz archiwum z hasłem) -> Add to project teraz masz do wyboru Dictionary attack Bruteforce attack Dictionary attack-> u góry możesz dodac plik textowy z słowami (słownik w formacie *txt) i na dole zaznaczasz ptaszkami : As is All lowercase All uppercase First uppercase,rese lowercase klikasz benchmark i następnie Dalej , wpisujesz w jakim pliku ma zachowac rozszyfrowane dane i Zakończ. Bruteforce attack-> u góry masz do dodania w linijce małe i duze literki całego alfabetu oraz liczby ale możesz tez dodac słownik jak w przypadku Dictionary attack. Nizej ustalasz z ilu najmniej i najwiecej literek lub cyfr moze sie skladac hasło. Dajel wpisujesz w jakim pliku ma zachowac rozszyfrowane dane i Zakończ. Powodzenia i cierpliwości bo troszke to potrwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...