Busterje Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 spalila mi sie plyta i proc. proc mial duzo szczescia i uznali mi gwarancje plyta niestety polegla na starcie z powodu utraty gwarancji :( musze kupic nowa :( ale niewiem jaka :cry: posiadam teraz sempronik 2.2+ 2x256MB kingstom (planuje kupic jeszcze jedna kosc 512MB do 1GB) GF2 64MB ( planuje niebawem z allegro posiadz Radeona 9800 PRO/XT 256bit/128mb lub z 256MB kwestia jaki dany model bedzie do zdobycia droga allegrowa) i najwiekszym problemem jest wlasnie plyta niewiem czy kupic jaka z dobrymi opcjami do podkrecania bo niewiem czy sempron ten da rade isc na szyne 200mhz na poczatek :wink:. Komputer jest oczywiscie a raczej bedzie do grania. PS. stara plyta byla epoxem 8rda3g bardzo fajna :) majac na niej pierwszy proc athlona 1700+ szedl ladnie na 2300Mhz :) ale mialem wtedy procesor z allegro z dobrej serii. Prosze was o rady i pomoc w kupnie odpowiedniej plyty. Z gory serdecznie dziekuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 1) Abit NF7 2) Epox 8rda+ Chyba nic lepszego pod s.A nie znajdziesz ps. kup sobie Dżiforsa 6600gt pod agp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 tak myslalem moze jakiegos ascrocka ?? drogie to to nie jest a jak siegne pamiecia to po zmianie biosu wcale nie byl taki kijowy. Co do dziforsa to jak dla mnie jest to dziwna karta wole radeona 9800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 zobacz konfigi ludzi z forum, 90% tych co maja jeszcze socket A to NF7 ale 8rda+ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 j amam ecs k7s5a pro rev 5,0 i nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zmieniam nie dlugo na s.754 bierz nf7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 A ja mam asusa a7n8x-e i szczerze ja polecam :) moze nie jest ona najlepsza do krecenia :) ale nie mam z nia zadnych problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/6141_abit.html?order=t&view=gtext ktora plyta z tych :-? bo jakies sa z S :-o lub http://www.allegro.pl/search.php?string=8r...=6146&country=1 no sam juz niewiem :-/ a co do karty graficznej to za 400-500 zl chyba najlepiej kupic 9800pro tak mysle albo za 550 9800xt 256/256. No chyba ze sie myle to mozeie mnie poprawic :) myslalem jeszcze nad mozliwoscia sprzedania tego semprona i kupienia Socket 939/940 z Athlonem 64 ale to juz chyba raczej niema sensu jak chcem sobie poprostu pograc :-/ takie bajery to juz chyba tylko dla tych maniakow filmowych i tych co sie bawia w grafike 3d :-o Edytowane 9 Marca 2006 przez Busterje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 semp n as.939 bedzi eduzo lepszy od tego twojego athlona 2200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ale czy to ma sens ? dla takiego raczej amatora jesli chodzi o uzytkowanie kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...